MacBook Pro mu yoksa Gaming laptop mu?

Şu an 13-14 bin lira vererek alacağın gaming notebooku ağırlık/pil gibi durumlardan ötürü üniversitede kullanmak istemeyeceksin. Hele ki normal şartlarda ağır oyun oynamayan biri isen 4 yıl sonra kullanmak istemeyeceğin cihaza bu kadar para vermek çok mantıksız olur. Benim önerim M1 işlemcili Macbook Air'i 16GB konfigürasyon ile almak ve 6-7+ yıl kullanmak. Ya da bu paralara çıkmadan 7 bin TL civarındaki Windows'lu ultrabook alternatiflerini değerlendirmek. Hatta liseye geçen bir birine en iyi önerim yoksa bir iPad alıp dizi, video izlerim dediğin kısımda onu kullanmak, oyun vs. oynamak istiyorsan da yanına sistem toplayabilirsin çünkü taşıma ihtiyacın olmayacaktır.
M1 İşlemcili MacBook PRO alsam daha güzel olmaz mı?

Selamlar arkadaşlar liseye geçeceğim ve laptop almam lazım. Öncelikle bütçe vermiyorum çünkü bütçem laptop ne kadar fiyatı ne kadarsa o kadar olacak. Öncelikle çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Genelde anime/film falan izliyorum. Adobe uygulamalırını çok severim yeter ki olsun saatlerce başında kurcalar dururum. Oynadığım oyunlar derslerden sonra anca CS:GO oynarım birkaç saat sonra LoL atarım azcık Minecraft falan. Zaten dediğim gibi genelde ders çalışan ve film izleyen birisiyim. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Çalışacaksan Mac oyun oynayacaksan Gaming arada bir oyun girerim dersen Mac book çoğu oyunu açar.

Selamlar arkadaşlar liseye geçeceğim ve laptop almam lazım. Öncelikle bütçe vermiyorum çünkü bütçem laptop ne kadar fiyatı ne kadarsa o kadar olacak. Öncelikle çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Genelde anime/film falan izliyorum. Adobe uygulamalırını çok severim yeter ki olsun saatlerce başında kurcalar dururum. Oynadığım oyunlar derslerden sonra anca CS:GO oynarım birkaç saat sonra LoL atarım azcık Minecraft falan. Zaten dediğim gibi genelde ders çalışan ve film izleyen birisiyim. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de geçen sene liseye geçtim. Gaming laptop tercih etmiştim. Bu sene de uzaktan eğitimden dolayı kardeşime gerekti. Yine gaming laptop tercih ettim. Mac bilgisayarı ancak işimde aktif olarak bir bilgisayar gerekirse alırım(yazılım vs.).

Bence ASUS ROG zephyrus G14 bu konuda mantıklı bir seçenek. Gerek 2K ekranıyla gerek işlemci ve ekran kartıyla oyun oynatır, render aldırır ve aynı zamanda ileride taşıma konusunda (1,6kg) sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Ürün linki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı