MacBook Pro mu yoksa Gaming laptop mu?

Eğer üniversite öğrencisi olsaydın, kesinlikle Macbook önerirdim. Ama lise olduğundan fazla taşıma ihtiyacın olmadığı için ben senin yerinde olsam gaming laptop alırdım. Bu cihaz gayet yeterli olur paranı boşuna harcama.

Vallahi MacBook almayı düşünüyordum vazgeçtim. M1 işlemcili olanını almayı düşünüyordum.

M1 işlemcilli MacBook performanslı ama oyun için alacaksan üzer dediğim gibi. AutoCAD ya da diğer ofis programları için MacBook öneriyoruz zaten. Ama amacınız ayn zamanda oyunsa güzel bir notebook önerebiliriz.

M1 işlemcilli MacBook performanslı ama oyun için alacaksan üzer dediğim gibi. AutoCAD ya da diğer ofis programları için MacBook öneriyoruz zaten. Ama amacınız ayn zamanda oyunsa güzel bir notebook önerebiliriz.

MacBook'a Windows kurarsak oyun açar mı?
Bütçen ne kadar sana biz 100Klık bir laptopta önerebiliriz.
bütçem yaklaşık bir 14.000-13.500 arası diyebilirim

Hocam dediğim gibi. Oyun belki oynatır ama bilgisayar çok ısınır çünkü oyun için tasarlanmadı çünkü.

Ben size bunu öneririm. Asla üzmez.

Tamam teşekkürler kullanım süresi ne kadar sonuçta bir bilgisyara 14.000 tl veriyorsak uzun kullanımı olmalı 😄

Şu an 13-14 bin lira vererek alacağın gaming notebooku ağırlık/pil gibi durumlardan ötürü üniversitede kullanmak istemeyeceksin. Hele ki normal şartlarda ağır oyun oynamayan biri isen 4 yıl sonra kullanmak istemeyeceğin cihaza bu kadar para vermek çok mantıksız olur. Benim önerim M1 işlemcili Macbook Air'i 16GB konfigürasyon ile almak ve 6-7+ yıl kullanmak. Ya da bu paralara çıkmadan 7 bin TL civarındaki Windows'lu ultrabook alternatiflerini değerlendirmek. Hatta liseye geçen bir birine en iyi önerim yoksa bir iPad alıp dizi, video izlerim dediğin kısımda onu kullanmak, oyun vs. oynamak istiyorsan da yanına sistem toplayabilirsin çünkü taşıma ihtiyacın olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı