Macbook Pro No Bootable Device Sorunu

ahmet D

Hectopat
Daha fazla  
Ben mecbook pro'nun sabit diskine windows 10 yükledim. Sabit diskte Mac OS X ve windows 10 yüklü şu anda. Daha sonra alığım SSD'yi macbook pro'ya taktım. Şu an SSD'de yalnızca Mac OS X var. Fakat bilgisayarı her açtığımda resimdeki gibi siyah ekran beliriyor. Windows'u yükledikten sonra, bilgisayarı her açtığımda önce alt'ta basıp disk seçiyorum ve mac os x açılıyor. Ama alt'a bastığımda yalnızca mac os x yüklü olduğu disk beliriyor. Bunu nasıl eski haline getirebilirim.
(Yani alt'a basmadan nasıl mac os x açabilirim. SSD'de yalnızca mac os x yüklü.)

No bootable device.jpg

Güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorduğunuzdan hiçbir şey anlamadın desem ?

Anladığım kadarı ile cihazda bir Sabit disk var. Siz bunun yanına bir de SSD taktınız. Şimdi açılışta boot etmesi için Alt tuşuna basmanız gerek. Bu durumda tavsiyem SSD ile HDD'nin portunu değiştirmeniz.

Durum böyle değilse, Mac OS X açılınca Boot Camp ayarlarından varsayılan işletim sistemini değiştirin, eğer böyle bir seçenek varsa.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı