Macbook Pro Tavsiyesi

efelemece

Hectopat
Ben grafik tasarım, video tasarım ve aynı zamanda web tasarım ile uğraşıyorum. Bunun yanında mobil uygulama da geliştirmeye yeni yeni başladım. Bu saydığım işlemleri çok yüksek ve maliyetli bilgisayarla da yapmam mümkün oluyor. Ancak ben biraz daha seri takılmadan işlem yapabileceğim, hata mesajlarını çok az alabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Bu zamana kadar çalıştığım bilgisayar 3 GB ekran kartı olan, i7 -3770 CPU 3,40 GHZ ve 16 GB RAM'i olan bir bilgisayar ile çalışmaktaydım. Ancak bu cihaz (Windows) hataları, takılmaları vs ciddi anlamda çok zaman kaybetmeme neden oluyor. Bu cihazın yerine macbook almayı düşünüyorum. Macbook tavsiyelerinizi buna göre söylerseniz ben de en azından bilgisayar ile ilgili fikir sahibi olmuş olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde işlemci çok düşük. Ki RAM lerde keza düşüktür. Ucuz etin yahnisini bilerek yemen lazım. O PC ile 4K-2K videoları duzenleyebileceğini sanmıyorum.

Dell Xps 15 e veya yeni Nvidea 1060 lı laptoplara bak istersen.

Ben grafik tasarım, video tasarım ve aynı zamanda web tasarım ile uğraşıyorum. Bunun yanında mobil uygulama da geliştirmeye yeni yeni başladım. Bu saydığım işlemleri çok yüksek ve maliyetli bilgisayarla da yapmam mümkün oluyor. Ancak ben biraz daha seri takılmadan işlem yapabileceğim, hata mesajlarını çok az alabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Bu zamana kadar çalıştığım bilgisayar 3 GB ekran kartı olan, i7 -3770 CPU 3,40 GHZ ve 16 GB RAM'i olan bir bilgisayar ile çalışmaktaydım. Ancak bu cihaz (Windows) hataları, takılmaları vs ciddi anlamda çok zaman kaybetmeme neden oluyor. Bu cihazın yerine macbook almayı düşünüyorum. Macbook tavsiyelerinizi buna göre söylerseniz ben de en azından bilgisayar ile ilgili fikir sahibi olmuş olurum.
Apple MacBook Air MMGG2TU/A

İlla Apple Alacaksan bunu al derim 256gb ssd bulunmakta.

Apple MacBook Pro MF839TU/A

Pro olacaksada böyle bir notebook var inceleye bilirsin.

IMG_0106.jpg
Sistemimde işlemci çok düşük. Ki RAM lerde keza düşüktür. Ucuz etin yahnisini bilerek yemen lazım. O PC ile 4K-2K videoları duzenleyebileceğini sanmıyorum.

Dell Xps 15 e veya yeni Nvidea 1060 lı laptoplara bak istersen.
Aynen baya kötü işlemci yahu! İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Biraz araştırın. Yukarıdaki iki işlemcinin performansı aynı.

@efelemece dostum dediğin işlere Pro modeli daha uygun. Touch Bar olmayan modelini alabilirsin. Air biraz daha zayıftır Pro'ya göre.

Eki Görüntüle 210821
Aynen baya kötü işlemci yahu! İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Biraz araştırın. Yukarıdaki iki işlemcinin performansı aynı.

@efelemece dostum dediğin işlere Pro modeli daha uygun. Touch Bar olmayan modelini alabilirsin. Air biraz daha zayıftır Pro'ya göre.
Bey efendi yalnız söyledikleriniz doğru. Yalnış karşılaştırma yapmışsınız. İ 6500 Masaüstü pc lere özel bir işlemci olmaktadır.

Notebooklar da Skylake olarak İ5 modelinde 6200u 6700HQ 6820HK,vs Bulunmaktadır.

U,HQ,HK İbaresi bulunur notebookların işlemcisinde Performansları da Masaüstü Pc işlemcilerin performansından daha düşüktür. Ama dediğiniz. yine de doğru olmaktadır. İ3,İ5,İ7 Olarak Karşılaştırmak Gerçekten de Yalnış bir düşüncedir.

Evet, düşük 4K-2K için. i3-i5-i7 demedim ki ben. "Fanboyluk" yapmayın(Sherlock'un abisi).

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı