Macbook Pro Win 8.1 Aşırı Isınma

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.650
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522248089
Macbook Pro'ya BootCamp ile kurulan Windows 8.1 Pro kullanılırken hiçbir işlem yapılmasa bile kendi kendine ani bir ısınma başlıyor. Hemen ardından fanlar bildiğiniz uçak motoru gibi gürültülü ve güçlü üflemeye başlıyor. Isınma o kadar fazla ki tam güç çalışan fan bile soğutamıyor. Hatta cihazda takılmalara sebep olacak kadar ısınıyor. Acaba yapmayı unuttuğum bir ayar mı var yoksa kurulumda yapılan bir hata mı var? Açıkçası yaptığım araştırmalardan pek mantıklı bir açıklama veya çözüm bulamadım. Yardımı olabilecekler varsa memnun olurum. İyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CPU yu kullanan uygulamalari kontrol edebilir misin? Bir seyler somuruyor olmali.
47357528_542631082865595_2627355765546942464_n.png


Audio Driver şu an en yüksek görünüyor ve fanlar delirmiş durumda. Cihaz hemen ateş gibi oldu:) Yaklaşık açtıktan 3 dakika sonra vaziyet bu:)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı