MacBook Pro'yu GTX 1080 Ti kasa ile takas etmek

Fleptix

Hectopat
Yer
Gaziantep
Arkadaşlar merhaba, MacBook Pro ile kendi sistemime takas teklifi geldi, sizce ne kadar fark istemeliyim?

Yukarıdaki Mac teklif edildi.

Kendi sistemim:

• Asus Rog Strix Z370 Gaming-F
  • I7-8700K
  • Asus Rog Strix GTX 1080 Ti
  • 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 RAM
  • H110i Sıvı Soğutma
  • Samsung 960 EVO 240GB M2 SSD
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle alacağın macbook pro'nun kozmetiğine ve pil devir saatine bakman gerekiyor. Ona göre bir fiyatlandırma yapabilirsin. Ama ortalama 1-2.000 TL fark alabilirsin.

Fiyat farkını belirlemede cihazın durumu çok önemli.

Onlara nereden bakılıyor hangi seviyede olması gerekiyor. Benim sistemim ondan gömlek gömlek üstün neden aradaki fark bu kadar az?

Pil devrine bakmak için sol üstteki Apple logosu > System Report > Power'a gelin. Macbook Air'in döngü sayısı sınırı 1000'dir. 1000'den sonra Apple pili değiştirmenizi önerir.

İkinci el Macbook alırken dikkat edilmesi gerekenlerle alakalı güzel bir rehber video var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben açıkçası sistemlerden çok anlamadığım için bir fiyat farkı veremeyeceğim ama kozmetik ve özellik olarak sağlamsa 4.000 ₺ den hesapla.

Fiyat farkını belirlemede cihazın durumu çok önemli.

Pil devrine bakmak için sol üstteki Apple logosu > System Report > Power'a gelin. Macbook Air'in döngü sayısı sınırı 1000'dir. 1000'den sonra Apple pili değiştirmenizi önerir.

İkinci el Macbook alırken dikkat edilmesi gerekenlerle alakalı güzel bir rehber video var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben açıkçası sistemlerden çok anlamadığım için bir fiyat farkı veremeyeceğim ama kozmetik ve özellik olarak sağlamsa 4.000 ₺ den hesapla.

Bu benim için yeterli oldu. Teşekkürler.

Söylendiği gibi pil döngüsü oldukça önemli. Pil döngüsü düşükse, kozmetik olarak herhangi bir sıkıntısı yoksa tercih edin. Yalnız oyunlarla ilişiğinizi tamamen kesmeyi kafanıza koyduysanız Macbook'u alın. Aldığınız bilgisayar değil 1080 Ti ile oynadığınız oyunlar, Vice City'de bile fanları açıp cayır cayır ısınacak, kendiminkinden biliyorum. Gerçi zaten bu durumu düşünmüşsünüzdür.

Arada çok ciddi performans farkı olacaktır, bellekler bile DDR3. İhtiyaçlarınız veya kullanım alanınız değişmediyse mantıksız bir takas olur bence

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı