pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 10 Ekim 2021 #1 İyi forumlar. Python öğrenmeye çalışıyorum MacBook Air M1 var ilk defa MacBook kullanıyorum. Py uzantılı metin dosyasını nasıl oluşturuyoruz ve atom gibi uygulamalarda açıyoruz?
İyi forumlar. Python öğrenmeye çalışıyorum MacBook Air M1 var ilk defa MacBook kullanıyorum. Py uzantılı metin dosyasını nasıl oluşturuyoruz ve atom gibi uygulamalarda açıyoruz?
Çözüm 6 6 64502 10 Ekim 2021 Python IDLE'dan New>File diyip yeni gelen pencereden kaydettiğinizde oluşuyor diye biliyorum.
helenistik Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2021 #2 net bilmiyorum ama visual studio code'dan olusturabilirsin. Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 pesiNsane dedi: İyi forumlar. Python öğrenmeye çalışıyorum MacBook Air M1 var ilk defa MacBook kullanıyorum. Py uzantılı metin dosyasını nasıl oluşturuyoruz ve atom gibi uygulamalarda açıyoruz? Genişletmek için tıkla... Python'u hangi uygulmaadan yazıyorsan orada olması lazım değil mi? Artı 0 Eksi
pesiNsane dedi: İyi forumlar. Python öğrenmeye çalışıyorum MacBook Air M1 var ilk defa MacBook kullanıyorum. Py uzantılı metin dosyasını nasıl oluşturuyoruz ve atom gibi uygulamalarda açıyoruz? Genişletmek için tıkla... Python'u hangi uygulmaadan yazıyorsan orada olması lazım değil mi?
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 10 Ekim 2021 #4 Python IDLE'dan New>File diyip yeni gelen pencereden kaydettiğinizde oluşuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 10 Ekim 2021 #5 Elcros dedi: Python IDLE'dan New>File diyip yeni gelen pencereden kaydettiğinizde oluşuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu teşekkürler izlemekte olduğum kurs Windows ile çalışıyor bazen kafalar karışıyor. Artı 0 Eksi
Elcros dedi: Python IDLE'dan New>File diyip yeni gelen pencereden kaydettiğinizde oluşuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu teşekkürler izlemekte olduğum kurs Windows ile çalışıyor bazen kafalar karışıyor.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 10 Ekim 2021 #6 Rica ederim hocam, kolay gelsin. Artı 0 Eksi