MacBook tarzı notebook önerisi

guatex

Decapat
Merhabalar böyle MacBook'ları seviyorum taşınıyor şık hafif falan falanda iş fiyata gelince biliyorsunuz zaten böyle MacBook tarzı başka bir notebook var mı bildiğiniz uzun süre götürecek kasmadan bir sürü iş yaptırıcak. Bütçe olarak MacBook'lardan ucuz olsun işte :)
Bunları buldum sizce hangisini tercih etmeliyim MacBook için biraz daha aşmak lazım bütçeyi de alınır mı diye karasız kaldım.

Yalnız şöyle bir problem var belirtmeyi unutmuşum böyle Turkcell Türk Telekom Vodafone gibi yerlerden fatura üstüne olması lazım aylık ödeyeceğim çünkü.

Bizim firmada macbook air'den ThinkPad'e gececek. Performansi yüksek bir bilgisayara update ediyorlar. Her ne kadar macOS sevsemde donanim gücüde önemli bir mevzu. Birazda linux kullanacağız. :)

Merhabalar böyle MacBook'ları seviyorum taşınıyor şık hafif falan falanda iş fiyata gelince biliyorsunuz zaten böyle MacBook tarzı başka bir notebook var mı bildiğiniz uzun süre götürecek kasmadan bir sürü iş yaptırıcak. Bütçe olarak MacBook'lardan ucuz olsun işte :)
Bunları buldum sizce hangisini tercih etmeliyim MacBook için biraz daha aşmak lazım bütçeyi de alınır mı diye karasız kaldım.
Amazon.com: 2020 HP Envy x360 2-in-1 Touchscreen Laptop: Ryzen 5 4500U 6-Core up to 4.00 GHz, 512GB SSD, 15.6" IPS Full HD, 8GB RAM, Backlit Keyboard, Windows 10: Computers & Accessories

Bu laptop yakın zamanda Türkiyeye gelecek yurtdışındaysanız kesinlikle alın Türkiyedeyseniz biraz bekleyin. Acelem var diyorsanız Huawei Matebook alıp geçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı