MacBook üzerinden Metin2 oynanır mı?

MacBook üzerinden Metin2 oynayabilir miyim acaba?
Hayır diyen arkadaşı dinlemeden önce beni dinleyin.
MacBook'ta doğal yollarla indirip kur şeklinde metin2 oynayamazsınız çünkü mt2 bir windows uygulaması ancak 2 adet program önereceğim şimdi size
1.Parallels Desktop bu uygulama sayesinde macinizin icine Windows kurabilirsiniz. Kurduğunuz windows üzerinden metin2'yi çalıştırmayı deneyebilirsiniz %100 olur garantisi vermiyorum ancak şansınızı denemelisiniz
2. Crossover bu uygulamada Windows uygulamalarının çalışması için gerekli dosyaları yükler ve çalıştırmayı dener iki uygulamanın farkı crossover'da windows ile ilgili hiçbir şeyi görmezsiniz. Parallels'i çalıştırıdğınızda Windows başlatılıyor ekranını görürsünüz ve Windows açılır oradan işleminizi yaparısnız

dediğim gibi çalışma garantisi yok denemelisiniz. Ben çoğu oyunu bu iki uygulamayı kullanarak çalıştırabiliyorum ancak ne yaparsam yapayım çalıştıramadıklarım da var. Metin2 görece eski bir oyun olduğu için denemelisiniz diyorum.

Macinizin modelini bilmiyorum ama eskiyse (2020 öncesi) Ayalardan BootCamp ile Windowsu normal kurabilirsiniz herhangi bir windows bilgisayar gibi oynarsınız. Maciniz eskiyse daha şanslısınız diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…