MacBook vs iPad

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sizden yardım almak için yazıyorum. Ben 2.el iPad veya MacBook veya da Xbox Series S almak istiyorum ama hangisini alsam çok kararsızım. Şimdi diyenler olacak Xbox Series S nereden çıktı. Ben iPad veya MacBook'ya da Xbox almak istiyordum fakat 9.sınıfa geçtim. Oyun oynayacak zaman olmayacak giderim bilgisayar veya iPad bir şeyler öğrenirim kendimi geliştirim. Yazılım öğrenmeye merak ediyorum. Şimdi bende Samsung Galaxy Tab S6 Lite var bilgisayar olarak ise Huawei Matebook D15 var. Teknoloji hızla ilerlediğinden dolayı bilgisayarımda geride kalmaya başladı. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Sizden yardım almak için yazıyorum. Ben 2.el iPad veya MacBook veya da Xbox Series S almak istiyorum ama hangisini alsam çok kararsızım. Şimdi diyenler olacak Xbox Series S nereden çıktı. Ben iPad veya MacBook'ya da Xbox almak istiyordum fakat 9.sınıfa geçtim. Oyun oynayacak zaman olmayacak giderim bilgisayar veya iPad bir şeyler öğrenirim kendimi geliştirim. Yazılım öğrenmeye merak ediyorum. Şimdi bende Samsung Galaxy Tab S6 Lite var bilgisayar olarak ise Huawei Matebook D15 var. Teknoloji hızla ilerlediğinden dolayı bilgisayarımda geride kalmaya başladı. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Bu arada yazılım öğrenmek dizi izlemek film izlemek oyun oynamak oyun dediğim ağır olan o oyunlar değil bilginize.

Bu arada yazılım öğrenmek dizi izlemek film izlemek oyun oynamak oyun dediğim ağır olan o oyunlar değil bilginize.

Hangi MacBook'ya da hangi iPad olacağına göre değişir.

D15in hangi modeli, işlemci RAM GPU nedir söyleyebilir misin?
Oyun oynayacak zamanın iki sene var, sonrasında zor.

Eğer oyun işini saldıysanız iki cihazı da salın bence. Eldekilerle yetinin.

Hangi MacBook'ya da hangi iPad olacağına göre değişir.

MacBook Air M.2 veya M1 iPad olarak da iPad 10.nesil veya iPad Air M1 ama iPad 10. nesile daha yakınım.

D15'in hangi modeli, işlemci RAM GPU nedir söyleyebilir misin?
Oyun oynayacak zamanın iki sene var, sonrasında zor.

Eğer oyun işini saldıysanız iki cihazı da salın bence. Eldekilerle yetinin.

i5 1135G7 var 8 GB RAM Intel Iris Xe grafik.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook Air M.2 veya M1 iPad olarak da iPad 10.nesil veya iPad Air M1 ama iPad 10. nesile daha yakınım.

i5 1135G7 var 8 GB RAM Intel Iris Xe grafik.
8GB daha takarsanız (takmasanız bile oynarsınız da eğer tek soketse çift kanaldan güçlenebilir) eski oyunlardan bol bol oynarsınız eğer öyle aman aman bir oyun niyetiniz yoksa. aynı işlemciyle 20GB RAM kullanıyorum, ekran kartı dışında her şeye yetiyor.

Eğer illa oyun oynayacağım diyorsanız bence 13 lira civarı giriş seviyesi oyun bilgisayarları var, fazla fazla oynarsınız.

Programlama için ise elinizdeki laptop giriş için yeterli sonrasında RAM yetmeyebilir. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, dediğim setupu kullanıyorum :)

8 GB daha takarsanız (takmasanız bile oynarsınız da eğer tek soketse çift kanaldan güçlenebilir) eski oyunlardan bol bol oynarsınız eğer öyle aman aman bir oyun niyetiniz yoksa. Aynı işlemciyle 20GB RAM kullanıyorum, ekran kartı dışında her şeye yetiyor.

Eğer illa oyun oynayacağım diyorsanız bence 13 lira civarı giriş seviyesi oyun bilgisayarları var, fazla fazla oynarsınız.

Programlama için ise elinizdeki laptop giriş için yeterli sonrasında RAM yetmeyebilir. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, dediğim setupu kullanıyorum :)

Hocam Huawei bilgisayarlara takılmıyormuş RAM galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı