MacBook vs iPad

Uğur555

Centipat
Daha fazla  
İkisi arasında kararsız kaldım. iPad Air 6 mı yoksa MacBook Air M2 mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye göre bu cevabı verelim size? Ne yapacaksınız dizi mi izleyeceksin yoksa program mı kodlayacaksınız? Ne bileyim günlük gazete mi okuyacaksın yoksa kitap mı yazacaksın mesela?

Üniversiteye me gidiyorsun yoksa çalışıyor musun? Çizim yapıyor musun yoksa oyun mu oynuyorsun. Bunların dışında masaüstün veya dizüstün var mı yoktu. Bu sorduğun sorunun cevabı yine bu sorulara göre şekillenecek. Hiçbir şey bilmeden nasıl yorum yapabiliriz.

Neye göre bu cevabı verelim size? Ne yapacaksınız dizi mi izleyeceksin yoksa program mı kodlayacaksınız? Ne bileyim günlük gazete mi okuyacaksın yoksa kitap mı yazacaksın mesela?

Şimdi hem ders için hem tasarım hem yazılım yani birçok konuda kullanacağım laptopum var ama değişmek mantıklı olur gibi geldi.

Üniversiteye me gidiyorsun yoksa çalışıyor musun? Çizim yapıyor musun yoksa oyun mu oynuyorsun. Bunların dışında masaüstün veya dizüstün var mı yoktu. Bu sorduğun sorunun cevabı yine bu sorulara göre şekillenecek. Hiçbir şey bilmeden nasıl yorum yapabiliriz.

Liseyim ders, tasarım ve yazılım üzerine kullanmayı düşünüyorum eski bir laptopum var ama bilmiyorum ne yapsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı