MacBook vs Mac mini + taşınabilir monitor

Eyüphan KAYA

Hectopat
Yer
İstanbul-Sarıyer
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
Arkadaşlar merhaba,
Mac bir cihaz alacağım. Mac mini M.2 16 GB RAM 512 GB SSD ile 30k TL bir de monitor alsam asagi yukari 40k ya geliyor. Aynı özellikte Mac Pro ve Mac Air'ların fiyatı çok yüksek. Uzun sureler kod yazabilirim. Bu yüzden MacBook Air tercih etmeyin diyorlar. Sizce ne yapmam daha dogru olur?
Mac mininin performansı macbooka göre degisir mi dusuk mudur?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt tercih etmeyin gibi değilde uzun süreli kullanacaksanız pro daha iyi olur aktif bir fanı var vs gibi bir şeydi. Airde sanırım bu yokmuş ısınma mı oluyor bilmiyorum. İlk kez mac bakıyorum.

Airde fan yok ama gidip lol oynamayacaksan isinmaz. Manyak bir teknoloji kullanmislar gram isinmiyor meret.

Direkt tercih etmeyin gibi değil de uzun süreli kullanacaksanız Pro daha iyi olur aktif bir fanı var vs gibi bir şeydi. Air'de sanırım bu yokmuş ısınma mı oluyor bilmiyorum. İlk kez Mac bakıyorum.

Bence Air alanın kafası daha rahat oluyor çünkü cihazda fan olmadığı için herhangi bir hava girişi de yok. Yani toz girmiyor cihaza ve bakım derdiniz falanda olmuyor. Bende M1 Air var ve ısındığını görmedim daha.

1693566077001.png

Aslında gerek bile yok ama internette gösterilen yerlere termal ped yapıştırıp ısıyı kasaya dağıtanlar var. Bende garantisi bitince yapacağım ve uzun yıllar gram ısınmayan bir cihazım olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı