MacBook yazılım için nasıldır?

II. Wilhelm

Hectopat
Makaleler
3
Yazılım bölümü için MacBook mu tercih edilmeli yoksa diğer laptoplar mı? Oyun ihtiyacımı karşılayacak bir laptop aramıyorum. Bir de MacBook'u tercih edilebilir kılan faktörler nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook stabilidir, şarjı uzundur ve Premium hissiyatı verir ancak oyun performansı kötüdür. Ayrıca ülkemizde pahalı cihazdır. O paraya çok daha iyi bir laptop alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım bölümü için MacBook mu tercih edilmeli yoksa diğer laptoplar mı? Oyun ihtiyacımı karşılayacak bir laptop aramıyorum. Bir de MacBook'u tercih edilebilir kılan faktörler nelerdir?

MacBook tabii ki de ama oyun oynayan biriyseniz Gaming laptop neden MacBook diceksen MacBook yazılımda bayağı iyi kuşkusuz fakat yazılım yapmaktan her insan sıkılır sevsede yorucu bir iş bu yüzden arada mola vermelik oyun oynarsın o yüzden Gaming laptop + Gaming laptoptan da yazılım yaparsın ama ben oynamam diyorsan MacBook rahatça dizini filmini yazılımını yaparsın hem de ağır değil.

Oyun için düşünmüyorsan 16 GB olan Air sürümü alınabilir. 8 GB'ın yetersiz kalma durumu var. Ama önce kullanacağın araçların m çip ailesine desteği var mı bakmalısın. Uzun pil ömrü sunuyor. Sürekli seyahat eden veya kablodan uzak noktada olmak istersen iyi bir tercih. Ama pil ömrü dışında rakiplerinden çok bir farkı yok. Aksine platform farklılığından dolayı geri kaldığı noktalar olabiliyor. Tercihen arkadaşların dediği gibi X86 tarafından bir notebook alıp Windows veya Linux kurarak kullanabilirsin. Bence AMD 7040 serisi notebookları bekle. X86 paltformunun en verimli işlemcileri olacaklarını iddia ediyorlar ve M.2'nin rakibi olarak konumlandırıldılar. Fiyatı hakkında bir bilgi yok ama maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı