Bende 3060 RTX ekran kartı var. ben Apple MacBook Air almak istiyorum 15 inc olacak diyorlar acaba o MacBook'a dışarıdan ekran kartı takabilir miyim guc kaynağı destek veririm.
Şu şekilde olur. Thunderbolt 3 destekli bir MacBook alırsınız ve Thunderbolt GPU istasyonu alıp normal şartlarda AMD GPU kullanabilirsiniz. Nvidia için High Sierra veya daha önceki bir sürüm olması lazım ki onlarda 3060 desteklemiyor sanırım. M serisi işlemcilerde direkt olarak böyle bir imkan yok.
Çok maliyetli olacak gibi duruyor macbook için. Ben olsam o kadar masraf yapacağıma macbook için 3060'ın etrafına 2.el bir sistem dizerdim. Hem daha az maliyetli hem de daha verimli olurdu.
Aslında masa üstü toplayacaktım ama internette macbook harici ekran kartı taktiklerini gördüm söyle bir fikir geldi aklıma hem yanımda taşımak için macbook olur eve geldiğimde ise ekran kartını takar monitöre ekran yansıtır oyun oynarım hem oyun bilgisayarı hemde macbook olurdu tam anlamadım 3060 rtx destekliyor mu
Aslında masa üstü toplayacaktım ama internette macbook harici ekran kartı taktiklerini gördüm söyle bir fikir geldi aklıma hem yanımda taşımak için macbook olur eve geldiğimde ise ekran kartını takar monitöre ekran yansıtır oyun oynarım hem oyun bilgisayarı hemde macbook olurdu tam anlamadım 3060 rtx destekliyor mu