iPad varken MacBook'a gerek var mı?

MacBook'u genelde işlemcisi için tercih ediyorlar. iPhone telefona sahipseniz iPad ile uyumlu olması için almanızın çokta bir mantığı yok gibi çünkü günlük hayatta sık önemli işlerinizi telefondan yaptığınızı varsayıyorum. Ancak oyun oynayacağım, render almak ya da montaj yapmak gibi bir işim yok diyorsanız çokta mantıklı gelmedi MacBook almak.

Bir konuda 60.000 liralık sistem önerisi istiyorsun, bir konuda üniversite yurdu önerisi istiyorsun, bir konuda yazılım şirketi kuruyorsun, bir konuda villa alıyorsun, bir konuda hangi liseye gitmeliyim diye soruyorsun. Bu çelişkiler uzayıp gider.

Yemin ederim ne 60klik bir sistem konusu açtım ne lise önerisi konusu açtım böyle yalanlar atmayın lütfen kanıtınız varsa buyurun atin.

Neden bu kadar gerildiniz?

Cunku daha önce de bir konuda buna benzer yapmadığım bir şey demişti o zaman hiçbir şey dememistim.
Yalan söylüyor hatta kanıt olarak forumdaki 60000 TL'lik sistem önerileri açanlara arayarak bakın benim adımı göremezsiniz dediği tek doğru şey yazilim sirketi açmak istemem.

Yemin ederim ne 60klik bir sistem konusu açtım ne lise önerisi konusu açtım böyle yalanlar atmayın lütfen kanıtınız varsa buyurun atin.

Bu sistem önerisi değil sistemi almak istedim sonrasında kredi kartını çıkartamadık alamadik Home ofise çalışmak için alıyordum babamla da anlaşmıştık forumdakiler universite öğrencisi oldugumu biliyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı