MACFit mi mahalle salonu mu?

Vega_2x

Picopat
Daha fazla  
2 ay spor yaptım bazı durumlardan dolayı salon değiştim. Spor hocam da MACFit'i pek önermedi. Şimdi kendim devam edeceğim hala pek bilgim yok. Yani bana pek fark etmez maddi açıdan sorun yok ama çok dolu olmasını istemiyorum. Tıklım tıklım oluyor MACFit'ler genelde. Yine de hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım ve şimdi bireysel devam edeceğim hiç çoktan az çok yardımcı olacak hocalar lazim

2 ay spor yaptım bazı durumlardan dolayı salon değiştim. Spor hocam da MACFit'i pek önermedi. Şimdi kendim devam edeceğim hala pek bilgim yok. Yani bana pek fark etmez maddi açıdan sorun yok ama çok dolu olmasını istemiyorum. Tıklım tıklım oluyor MACFit'ler genelde. Yine de hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım.
Mahalle salonu samimi olur, fiyat açısından da daha iyi kalabalık da değil geç bence.

2 ay spor yaptım bazı durumlardan dolayı salon değiştim. Spor hocam da MACFit'i pek önermedi. Şimdi kendim devam edeceğim hala pek bilgim yok. Yani bana pek fark etmez maddi açıdan sorun yok ama çok dolu olmasını istemiyorum. Tıklım tıklım oluyor MACFit'ler genelde. Yine de hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım ve şimdi bireysel devam edeceğim hiç çoktan az çok yardımcı olacak hocalar lazim.

MACFit genelde arkadaş ve 18+ şeyler icin var orada spor yapıp da vücut yapan gormedim mahalle salonu daha iyidir.

2 ay spor yaptım bazı durumlardan dolayı salon değiştim. Spor hocam da MACFit'i pek önermedi. Şimdi kendim devam edeceğim hala pek bilgim yok. Yani bana pek fark etmez maddi açıdan sorun yok ama çok dolu olmasını istemiyorum. Tıklım tıklım oluyor MACFit'ler genelde. Yine de hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım ve şimdi bireysel devam edeceğim hiç çoktan az çok yardımcı olacak hocalar lazim.

Mahallenizde bulunan salonun aşırı göze batan kötü bir özelliği yoksa yakın olan daha iyi olur hocam.

2 ay spor yaptım bazı durumlardan dolayı salon değiştim. Spor hocam da MACFit'i pek önermedi. Şimdi kendim devam edeceğim hala pek bilgim yok. Yani bana pek fark etmez maddi açıdan sorun yok ama çok dolu olmasını istemiyorum. Tıklım tıklım oluyor MACFit'ler genelde. Yine de hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım ve şimdi bireysel devam edeceğim hiç çoktan az çok yardımcı olacak hocalar lazim
Ekipman yeterliyse kesinlikle evinize yakın olan.

MacFit = kadın dostu, daha iyi duşlara sahip ve özel derslerde var (fakat pek işe yaradığını düşünmüyorum.)

Mahalle salonu = yakındır, uygun fiyatlıdır daha samimi ve daha iyi kampanyaları vardır.

Kız olanlara MacFit (kendilerini daha rahat ve güvende hissedecekleri için)
Erkeklere normal mahalle salonu öneririm.

Mahalle salonu. MacFit gibi yerler işi biraz daha pazarlamaya döktüğünü düşünüyorum ve bazı arkadaşlar bahsetmiş boşa insan kalabalığı yapan çok kişi var düzgün yapanlara lafım yok tabiki ama 4 ay deneyimlediğim kadarıyla işi ciddiye almadan sadece ortamı için gelen insanlar var baya ayrıca aletleri de işgal ediyorlar tecrübeyle sabit gördükten sonra zaten yerel salona geçtim hem az kişi hem de aletleri sıra beklemeden yapıyorum son olarak önemli faktörlerden biri de hijyen ona dikkat ederek seçimini yaparsın.

hiç çoktan az çok yardımcı olacak hocalar lazim
Ayrıca mahalle salonundaki insanlarda sana yardımcı olacaktır aletleri kullanma ve hareketleri doğru yapma konusunda bu konuda çok endişelenme hatta yaptıkça kendi antrenman programını kendin oluşturabilecek seviyeye de geleceksin.

Mahalle salonu. MACFit gibi yerler işi biraz daha pazarlamaya döktüğünü düşünüyorum ve bazı arkadaşlar bahsetmiş boşa insan kalabalığı yapan çok kişi var düzgün yapanlara lafım yok tabii ki ama 4 ay deneyimlediğim kadarıyla işi ciddiye almadan sadece ortamı için gelen insanlar var bayağı ayrıca aletleri de işgal ediyorlar tecrübeyle sabit gördükten sonra zaten yerel salona geçtim hem az kişi hem de aletleri sıra beklemeden yapıyorum son olarak önemli faktörlerden biri de hijyen ona dikkat ederek seçimini yaparsın.

Ayrıca mahalle salonundaki insanlarda sana yardımcı olacaktır aletleri kullanma ve hareketleri doğru yapma konusunda bu konuda çok endişelenme hatta yaptıkça kendi antrenman programını kendin oluşturabilecek seviyeye de geleceksin.

Ya biraz genelleme yapmış oluyorum ama MACFit'e giden erkeklerin çoğu kadın sayısı fazla olduğu için gidiyor. Tabii temiz diye ve ekipman sayısından dolayı giden de var ama en azından ergen kitleden gidenlerin geneli kız sayısı fazla olduğu için gidiyor. Eğitmenler falan da pek yardımcı olmuyorlar. Mahalle salonunda ise salondan salona değişir ama şimdiye kadar 2-3 farklı mahalle salonuna gittim adamlar başımda 5-10 dakika bekleyip hareketi detaylıca gösterdiler kısaca ilgilendiler yani. MACFit'te eğitmenler aşırı yüzeysel gösterip hızlıca geçiyorlar. Tabi dediğim gibi salondan salona değişir her şey ama.

Ya biraz genelleme yapmış oluyorum ama MACFit'e giden erkeklerin çoğu kadın sayısı fazla olduğu için gidiyor. Tabii temiz diye ve ekipman sayısından dolayı giden de var ama en azından ergen kitleden gidenlerin geneli kız sayısı fazla olduğu için gidiyor. Eğitmenler falan da pek yardımcı olmuyorlar. Mahalle salonunda ise salondan salona değişir ama şimdiye kadar 2-3 farklı mahalle salonuna gittim adamlar başımda 5-10 dakika bekleyip hareketi detaylıca gösterdiler kısaca ilgilendiler yani. MACFit'te eğitmenler aşırı yüzeysel gösterip hızlıca geçiyorlar. Tabi dediğim gibi salondan salona değişir her şey ama.
Hocam öyle çok karı kız işi için değil de daha çok şekil olsun diye geliyorlar böyle ''spor life'' tarzında takılıyoruz tarzı genelde aynada fotoğraf çekip aletlerde fazla set duruyorlar yani salon kültürü yok çoğunun. Eğitmenler de zaten hani var demek için orada gibiler normal bir spor salonuna gittiği zaman bir insan zaten çoğu insan gösterir öğretir yani hem mahalle salonunda az kişi olduğu için bir ortamda oluşuyor genele baktığımız zaman mahalle salonu büyük farkla önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı