Machenike G1 Pro Bluetooth ile nasıl bağlanır?

Dongle ile deneyelim hocam bi tekrar
Hayır hocam dongle ile eşlenmiyor. Gamepad'i uzun süredir kablolu kullanıyordum yaklaşık 1 hafta civarı. Çünkü dongle ile bağlanınca ani gecikme artışları ve takılmalar oluyordu. Bunun için zaten TEMU desteğiyle iletişime geçtim ancak iade talep etmedim. Normalde donglea bağlanıyordu ama artık dongle da görünmüyor.

Hayır hocam dongle ile eşlenmiyor. Gamepad'i uzun süredir kablolu kullanıyordum yaklaşık 1 hafta civarı. Çünkü dongle ile bağlanınca ani gecikme artışları ve takılmalar oluyordu. Bunun için zaten TEMU desteğiyle iletişime geçtim ancak iade talep etmedim. Normalde donglea bağlanıyordu ama artık dongle da görünmüyor.
Çok garip hocam cidden. Ben kendi kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Bt için se home ve x ile oluyor diyor ama o şekilde de bağlantı kesiliyor diyorsunuz. Sıfırlama kısmına baktım ama adamakıllı bir şey yazmıyordu. Home tuşuna 10 saniye basarak dener misiniz bi?

Çok garip hocam cidden. Ben kendi kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Bt için se home ve x ile oluyor diyor ama o şekilde de bağlantı kesiliyor diyorsunuz. Sıfırlama kısmına baktım ama adamakıllı bir şey yazmıyordu. Home tuşuna 10 saniye basarak dener misiniz bi?
Hocam sıfırlama meselesini yapamıyorum çünkü 5. saniyede kapanıyor cihaz. Sıfırlamak için telefondaki Keylinker uygulamasını kullandım ve factory reset dedim. Ancak hiçbir düzelme olmadı. Gerçekten sıfırlandı ama düzelmedi. Ayrıca bluetooth ile bilgisayara bağlayabiliyorum evet, bağladıktan sonra tüm ışıklar da yanıyor ancak biraz sonra tekrar eşleşme moduna geçiyor gamepad. Bir ışığı tek yanıp sönüyor. Bilgisayardan eşleşmeyi kaldır dediğimde de garip bir şekilde yine tüm ışıklar yanıyor ve sonra yine eşleşme moduna geçiyor. Yani Bilgisayarda eşleştirilmiş olduğuında gerçekten eşleşmiş oluyor ama veri alış verişi yapmıyor.

Çok garip gerçekten hocam. Temu kısa sürede döner umarım
Günlük 1 mesaj atıyorlar :) Ben genel oalrak insanların da bu problemleri yaşadığını düşünüyordum. Size garip gelince bana da garip geldi açıkçası. En kötü ihtimal para iadesi talep edeceğim (İlk baştan beri para iadesi talebiniz var mı diye soruyorlar) Ne kadar geri verirler bilmiyorum. Ancak para iadesi alırsam yüksek ihtimalle ya Nova Lite alırım ya da 8BitDo 2c alırım. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Günlük 1 mesaj atıyorlar :) Ben genel oalrak insanların da bu problemleri yaşadığını düşünüyordum. Size garip gelince bana da garip geldi açıkçası. En kötü ihtimal para iadesi talep edeceğim (İlk baştan beri para iadesi talebiniz var mı diye soruyorlar) Ne kadar geri verirler bilmiyorum. Ancak para iadesi alırsam yüksek ihtimalle ya Nova Lite alırım ya da 8BitDo 2c alırım. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
İade ederseniz daha iyi bir seçim sunayım hocam. Gamesir sitesinden nova 2 lite bakabilirsiniz. Veya whatgeek sitesinden de olur

Vergisiz gönderiyor whatgeek. 5 dolarlık indirim koduyla beraber 31 dolara geliyor. O da fazla bişey etmiyor. İadesini yaparsanız yöntemini göstereyim sonra size. Kendim de aldım sıkıntısız
Hocam aklıma takıldı :) siz hangi gamepad'i kullanıyorsunuz. Açıklamalarınızdan ilk başta G1 Pro kullandığınızı zannettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı