Machenike G1 vs G3 vs S3 vs G5 Pro gamepad

Bütçe
3000

Mursel55

Picopat
Makaleler
2
Arkadaşlar uzun zamandır sıfır bulamıyordum. Sarı sitede ürünleri arıyordum. Türkiye distribütörü gank ön sipariş almaya başlamış. Sizce hangi modeli almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun zamandır sıfır bulamıyordum. Sarı sitede ürünleri arıyordum. Türkiye distribütörü gank ön sipariş almaya başlamış. Sizce hangi modeli almalıyım?

Ben olsam Cyclone 2 de düşünürüm 3K ya çıkıyorsan @Katipke G5 Pro bu fiyata değer mi?

Ben olsam Cyclone 2 de düşünürüm 3K ya çıkıyorsan @Katipke G5 Pro bu fiyata değer mi?
değiştirilebilir stick modülü hariç artısı yok g5 pro v2nin. Alığ farklı sertlikte modül takılmayacaksa fazladan boşa 800 lira gidiyor

G3 v2 de güzelmiş, fiyat bandında çok mantıklı bir seçenek olarak duruyor şarj standıyla beraber

Değiştirilebilir stick modülü hariç artısı yok G5 Pro v2'nin. Alığ farklı sertlikte modül takılmayacaksa fazladan boşa 800 lira gidiyor.

G3 V2 de güzelmiş, fiyat bandında çok mantıklı bir seçenek olarak duruyor şarj standıyla beraber.

Demek 2K bandında yeni önereceğimiz gamepad bu.

Demek 2K bandında yeni önereceğimiz gamepad bu.
Denebilir, trigger deadzone'u ve gecikme için bakmak lazım. Şarj standıyla beraber olması çok güzel gerçekten ama trigger deadzone'u çok da küçük değilse bigbig won gale hall combo mantıklı kalıyor bence buna göre. Umarım güzel yapmışlardır. G1 pro da tam beklediğim fiyattan çıkmış, 1500 1600 civarında olsa önerilirdi ama 2000'e önermem

değiştirilebilir stick modülü hariç artısı yok g5 pro v2nin. Alığ farklı sertlikte modül takılmayacaksa fazladan boşa 800 lira gidiyor

G3 v2 de güzelmiş, fiyat bandında çok mantıklı bir seçenek olarak duruyor şarj standıyla beraber
G3 V2 alınır diyorsun yani. G1 1600 olsa iyi 2000 fazla demişssin arasındaki 400tl cok farkeder mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı