- Makaleler
- 3
Parolapara da varsa 1400e düşüyor, alınabilir bu fiyata ama malzeme kalitesi nasıldır bilemiyorum dediğim gibi
Hocam parolapara uygulama bi, merkez bankası onaylı ilk harcamada 800 tl üstüne 400 TL cashback veren bi ön ödemeli kartlink varmı bulamadım.
Tam bütçeniz ne kadarBende souls oyunları oynuyorum şu anda ve ileride hikayeli oyunlar düşünüyorum. Pusat buldum 800e yeni gibi çok önerilmiyor ama çok ciddi değilim diye onu almayı düşünüyorum. Yoksa G3 V2 mi alayım sizce biraz paraya kıyıp.
Tam bütçeniz ne kadar.
Hocam bigbig won gale hall ve g3v2 arasında seçim yapabilirsiniz. Çok incelemesi olmadığı ve g1 pronun malzeme kalitesi iyi olmadığı için direkt öneremiyorum malesef bunuHocam 1600 civarı çıkabilirim diye düşünüyorum. Daha çok verebilirim ama çok fark varsa. Bunu da Parolapara ile almayı düşünüyorum. Bu gelmeden önce EasySMX X15 bakıyordum sarı siteden.
g3 v2 Sipariş edeyim ozaman sınırlı stok zatenHocam bigbig won gale hall ve g3v2 arasında seçim yapabilirsiniz. Çok incelemesi olmadığı ve g1 pronun malzeme kalitesi iyi olmadığı için direkt öneremiyorum malesef bunu
Size kalmış hocam, aldıktan sonra inceleme yaparsanız sevinirim. Hangi programlarla yapacağınızı söyleyebilirim istersenizg3 v2 Sipariş edeyim ozaman sınırlı stok zaten
İyi olur bende inceleme olarak yazarım test ettikten sonraSize kalmış hocam, aldıktan sonra inceleme yaparsanız sevinirim. Hangi programlarla yapacağınızı söyleyebilirim isterseniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.