Machenike G5 Pro Max vs Easysmx X10

Machenike G5 Pro Max gayet hoş ve kullanışlı daha alt segment ürün daha pahalı bence machenike G5 Pro Max fırsatını kaçırma indirimde diyebiliyorum.

Machenike G5 Pro Max gayet hoş ve kullanışlı daha alt segment ürün daha pahalı bence machenike G5 Pro Max fırsatını kaçırma indirimde diyebiliyorum.
Pro max se siparişi verdim bugün, lakin satıcı kendi ürünü hakkında bir şey bilmiyor gibiydi veyahut yapay zekaya yazdırıyordu cevapları bilmiyorum umarım sorun olmaz

Hangi siteden aldın hocam üründe sorun olcağını sanmıyorum ben komple ekipmanları ordan dizmeye başladım sorun yaşamadım arkadaşlarada öneriyorum

Hangi siteden aldın hocam üründe sorun olcağını sanmıyorum ben komple ekipmanları ordan dizmeye başladım sorun yaşamadım arkadaşlarada öneriyorum
Hocam n11'den gamers arena satıcısından

Bugün geldi elime, hem triggerları hem de joystickleri baya beğendim. Hem hassaslar hem de bence ideal sertlikteler. Yarış oyunları için ideal bir sertlik olduğunu düşünüyorum. Ele oturuşu hissiyatı da güzel. Aynı zamanda yanında şarj istasyonuyla da geliyor. Ben fazlasıyla beğendim tek eksisi öndeki tuşların mekanik olmayışı o da beni etkilemiyor

Son düzenleme:
Hocam n11'den gamers arena satıcısından

Bugün geldi elime, hem triggerları hem de joystickleri baya beğendim. Hem hassaslar hem de bence ideal sertlikteler. Yarış oyunları için ideal bir sertlik olduğunu düşünüyorum. Ele oturuşu hissiyatı da güzel. Aynı zamanda yanında şarj istasyonuyla da geliyor. Ben fazlasıyla beğendim tek eksisi öndeki tuşların mekanik olmayışı o da beni etkilemiyor
aldım hocam bende incelemene istinaden. bakalım gelsin güncellerim

aldım hocam bende incelemene istinaden. bakalım gelsin güncellerim
Hocam yukarda belirtmemişim ama titreşimi güçlü önceki koluma göre, f1de tekerin her hareketini alıyorum resmen en düşük titreşimde bile ama hafif kısmam gerekiyor uzun kullanımda yorabilir gibi duruyor. Önceki kolum gamesir g7ydi

@techman95 hocam kullanımı güzel ama tahminen benim ürünümle alakalı bir sorun var. Sol tetik tuşunda tıkırdama sesi geliyor bi. İade edeceğim kolu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı