Pro max se siparişi verdim bugün, lakin satıcı kendi ürünü hakkında bir şey bilmiyor gibiydi veyahut yapay zekaya yazdırıyordu cevapları bilmiyorum umarım sorun olmazMachenike G5 Pro Max gayet hoş ve kullanışlı daha alt segment ürün daha pahalı bence machenike G5 Pro Max fırsatını kaçırma indirimde diyebiliyorum.
Hocam n11'den gamers arena satıcısındanHangi siteden aldın hocam üründe sorun olcağını sanmıyorum ben komple ekipmanları ordan dizmeye başladım sorun yaşamadım arkadaşlarada öneriyorum
Aralarındaki tek fark şarj standıymış, teşekkürler yardım içinSenin için biraz araştırdım. Bu modelle ilgili en doğru bilgiyi almak için Türkiye distribütörü olan Gank’a danışabilirsin. Direkt olarak yetkili satıcı olduğu için daha net bilgiler verirler. Game Your Way! - Yüksek Performanslı Gaming ve Teknoloji Çözümleri iletişim bilgileri sitede mevcut
aldım hocam bende incelemene istinaden. bakalım gelsin güncellerimHocam n11'den gamers arena satıcısından
Bugün geldi elime, hem triggerları hem de joystickleri baya beğendim. Hem hassaslar hem de bence ideal sertlikteler. Yarış oyunları için ideal bir sertlik olduğunu düşünüyorum. Ele oturuşu hissiyatı da güzel. Aynı zamanda yanında şarj istasyonuyla da geliyor. Ben fazlasıyla beğendim tek eksisi öndeki tuşların mekanik olmayışı o da beni etkilemiyor
Hocam yukarda belirtmemişim ama titreşimi güçlü önceki koluma göre, f1de tekerin her hareketini alıyorum resmen en düşük titreşimde bile ama hafif kısmam gerekiyor uzun kullanımda yorabilir gibi duruyor. Önceki kolum gamesir g7ydialdım hocam bende incelemene istinaden. bakalım gelsin güncellerim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.