Machenıke K500-B68 mekanik klavye alınır mı?

Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Ben klavyeyim neredeyse 3 haftadır kullanıyorum. Bana ilk geldiği zaman şarjı dolu geldi. 1 hafta falan rahat kullandım sonra %80 gibi o civarlara kadar doldurdum (pil sağlığı için %30 ve %80 civarlarında kullanıyorum) ama ilk gün ki gibi şarjı o kadar uzun gitmedi tersine hızlı bitiyor gibi gelmeye başladı bu normal mı yoksa benim klavye de mi sıkıntı var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu sabah bataryası bitmişti tam doldurmadım çok ufak kaldı dolmasına sonra çektim 30 dk gibi bir zaman sonra tekrar baktım çok kısa bir zamana göre bataryası biraz fazla azaldığını gördüm.

Hocam 0 olmasını bekleyip 100'e kadar doldurun. Ayrıca RGB'yi biraz kısabilirsiniz.

Hocam 0 olmasını bekleyip 100'e kadar doldurun. Ayrıca RGB'yi biraz kısabilirsiniz.

İnternette lityum batarlaraya %30 ve %80 arasında doldurunca batarya biraz daha sağlıklı oluyormuş. Eğer o bilgi doğru değilse yani çok etkilemiyorsa bir dahakine sizin dediğiniz gibi yapayım.
Bir de RGB geldiğinde 3 ayarındaydı biraz parlak gibi geldiğin için 2 de kullanıyorum.

İnternette lityum batarlaraya %30 ve %80 arasında doldurunca batarya biraz daha sağlıklı oluyormuş. Eğer o bilgi doğru değilse yani çok etkilemiyorsa bir dahakine sizin dediğiniz gibi yapayım.

Etkilemez hocam. %0 veya 10 olunca takın 90 veya 100 de çıkarın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı