Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Bir kişiye daha böyle geldi, indirim ayağına milleti dolandırdılar. İade et hocam. 1 ay önce alan birine gelmiş ama, yeni çıktı bu dongle yollamama herhalde.
Hocam adamlarin bir yanlışını görsem de gömsem gibi bir beklentiniz var sanırım, indirim yapılmış indirimi yaptıkları için begenmemişsiniz, ürün için aparatı yollamışlar öyle olmaz dolandırmışlar diye yorum yapmışsınız 😃. Diğer firmaların bozuk çıkan ürünlerini , "biz iade almıyoruz" diye şikayet eden kullanıcıların yorumlarında'da umarım aynı şekilde aktif savunuyorsunuzdur.

Hocam adamlarin bir yanlışını görsem de gömsem gibi bir beklentiniz var sanırım, indirim yapılmış indirimi yaptıkları için begenmemişsiniz, ürün için aparatı yollamışlar öyle olmaz dolandırmışlar diye yorum yapmışsınız 😃. Diğer firmaların bozuk çıkan ürünlerini, "biz iade almıyoruz" diye şikayet eden kullanıcıların yorumlarında'da umarım aynı şekilde aktif savunuyorsunuzdur.

Vallahi hocam çarpıtarak attığın yorum hiç umurumda değil biliyorsun mu ya.

Aynı şekilde kullanıcınında, sırf sen sevmiyorsun ya da senin firmana rakip firma diye kötülemeye çalışmanında çok etkisi yoktur hocam, iyi sosyaller.

İndirimi beğenmemişsin kısmından sonra okumadım, yalan yanlış şeyler uydurarak bir yere gelinmez. Dongle yollanmaması zaten dolandırıcılık olurdu, öbür konuyu okursan tek ben dolandırıcı demedim bunlara. Herkes dedi haklı ve doğal olarak. Siteden alışveriş de yapmışlığım var, kötüleyecek olsam bu anı beklemem emin olabilirsin.

İndirimi beğenmemişsin kısmından sonra okumadım, yalan yanlış şeyler uydurarak bir yere gelinmez. Dongle yollanmaması zaten dolandırıcılık olurdu, öbür konuyu okursan tek ben dolandırıcı demedim bunlara. Herkes dedi haklı ve doğal olarak. Siteden alışveriş de yapmışlığım var, kötüleyecek olsam bu anı beklemem emin olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 3.05 den itibaren izle wrait içinde dolandirici mi demen gerekecek videoda izlersen icinde usb yok 4k dungle ile gonderiliyor diyor ve onun icindede USB cikmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
dakika 3.05 den itibaren izle wrait içinde dolandirici mi demen gerekecek videoda izlersen icinde usb yok 4k dungle ile gonderiliyor diyor ve onun icindede USB cikmiyor.

Yani wraittde senin için dolandırıcı yani.

dakika 3.05'ten itibaren izle wrait içinde dolandirici mi demen gerekecek videoda izlersen icinde USB yok 4K dongle ile gonderiliyor diyor ve onun içinde de USB cikmiyor.

Yani wraittde senin için dolandırıcı yani.

Kardeşim nesini anlamıyorsun, 4K dongle yollamışlar tamam lafım yok. Dolandırıcı demiyorum. Hiçbir dongle gelmiyor sandık öyle dolandırıcı dedik.

Konuyu uzatmanın anlamı yok. 4K dongle gonderiliyor mu evet, kucuk usb dongle genel anlamda zaten kullanilmayacak boyle bi durumda. Ancak kullanacak kisi laptopa baglayacaksa ve surekli surekli tasimasi gerekiyorsa 2.4 kullanilabilir. Kasa ile kullanacaklar zaten 4K dongle ile kullanmalı bu urunu. Aman aman bir eksi değil ama sitede belirtilmesi daha iyi olurdu, asil lafimizda buna zaten.

Konuyu uzatmanın anlamı yok. 4K dongle gonderiliyor mu evet, kucuk USB dongle genel anlamda zaten kullanilmayacak boyle bir durumda. Ancak kullanacak kisi laptopa baglayacaksa ve surekli surekli tasimasi gerekiyorsa 2.4 kullanilabilir. Kasa ile kullanacaklar zaten 4K dongle ile kullanmalı bu urunu. Aman aman bir eksi değil ama sitede belirtilmesi daha iyi olurdu, asil lafimizda buna zaten.

Vallahi anlamadım ki ben de, hiç dongle gelmiyor sandık öyle yorum yaptık. Çünkü öyle gösterildi bize. CİMER'e şikayet eden bile oldu, benim dediğim hafif kalır. Ki kötüleyecek adam böyle yorum da yapmaz.

Hmm o zaman iyi hocam, millet uğraşmamış oldu. Artık alışveriş yapabilirim.

Vallahi anlamadım ki ben de, hiç dongle gelmiyor sandık öyle yorum yaptık. Çünkü öyle gösterildi bize. CİMER'e şikayet eden bile oldu, benim dediğim hafif kalır. Ki kötüleyecek adam böyle yorum da yapmaz.
Merhaba,

Paylaştığınız görseldeki boş alan aslında ürünün tasarımında yer alan yedek dongle yuvasıdır. Machenike’ın bu modeli 4K dongle olan modeli 4K dongle ayrı geldiği için yuva boş gelir; bu sayede ileride kullanıcı dongle’ını kaybederse veya ek dongle tanımlamak isterse bu bölmeyi kullanabilir.

Yani ürününüzde eksik bir parça yoktur. Üretici bu yuva tasarımını tüm tri-mode serilerde standart olarak bırakıyor. Bu konuyu açan arkadaşı ve diğer talebi oluşturan kişiyi bizzat ben aradım ve durumu detaylı şekilde ilettim. Tekrar belirtmek isterim ki üründe eksik herhangi bir parça bulunmamaktadır.

Ayrıca CİMER’e şikâyet etmenize gerek yok 😁 Biz her zaman buradayız ve tüm süreçlerde yardımcı oluyoruz.

Ayrıca diğer firmaların ürünlerin dede USB yeri boştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı