MACHINE CHECK EXECPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Selamlar arkadaşlar. İlk başta söylemem gereken bir şey var dump dosyaları nerede bilmiyorum.
Sistem özelliklerim:
i5 1035G1 işlemci.
GeForce MX110.
8 GB 2667 MHz RAM.
256 GB SSD.
Intel HD Graphics.

Bilgisayarım önceden çok fazla mavi ekran verdi. O yüzden dump dosyasını bulsam bile hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca söylemeyi unuttum Windows 10 mavi ekran verdiği zaman %. Tamamlandı kısmı %100'e ulaşamadı. Bilgisayar 20 dakika boyunca öylece takıldı bence güç tuşundan kapat aç yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer daha önceden oluşan dosyalar var ise atacağım rehberi kullanıp olan dosyaları paylaşın.

Eğer daha önceden oluşan dosyalar var ise atacağım rehberi kullanıp olan dosyaları paylaşın.

İçinde "CRITICAL_PROCESS_DIED" hataları olabilir.

Fark etmez, ne dosya varsa inceleriz.
Process Hacker mavi ekrana sebep olmuş. Kaldıralım lütfen.
VirtualBox yazılımını kaldırın.
Malwarebytes kaldırın.
Kaspersky kaldırın.
HWİnfo kaldırın.

BIOS güncelleyin.
Not: Bataryanın yüzde 50 civarı olup şarj tuttuğundan ve elektrik kesintisi olmayacağından emin olun. Oluşabilecek hasarlardan ben sorumlu değilim.

Son düzenleme:
Fark etmez, ne dosya varsa inceleriz.
Process Hacker mavi ekrana sebep olmuş. Kaldıralım lütfen.
VirtualBox yazılımını kaldırın.
Malwarebytes kaldırın.
Kaspersky kaldırın.
HWİnfo kaldırın.
Hardware info kaldırırım.
Process Hacker kaldırırım.
Malwarebytes zaten kaldırmıştım nasıl durduğunu bilmiyorum.
VirtualBox'da testler yapıyorum. Kaldırmasam bir sorun çıkar mı?
Kaspersky tek antivirüsüm. Kaldırmasam bir sorun çıkar mı?

Ayrıca son bir soru olarak bunları görmek için kullandığınız WinDbg uygulamasını nereden indirebilirim?

Bu uygulama Microsoft Store üzerinde bulunmaktadır. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Kaspersky kalabilir. VirtualBox yazılımı veri vermemiş ondan kaldırın demiştim, sonra yüklersiniz, en azından sorun giderilene kadar.

Bu uygulama Microsoft Store üzerinde bulunmaktadır. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Kaspersky kalabilir. VirtualBox yazılımı veri vermemiş ondan kaldırın demiştim, sonra yüklersiniz, en azından sorun giderilene kadar.
Bilgi için teşekkür ederim. Microsoft Store'dan indiriyorum şimdi. Eğer bir sıkıntı olursa ilk başta kendim bakmayı denerim çözemezsem yeniden technopat'da konu açarım. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı