Bu noktada Macbook ve Windows Laptop karşılaştırması yapılırken donanımlar hesaba katılmamalı. İkisi de farklı kullanıcılara hitap ediyor bu yüzden bunun tartışması bitmiyor zaten.Aynı fiyat segmentinde daha iyi donanım sunan bir laptop alıp Hackintosh yüklemek mi yoksa MacBook almak mı sizce hangisi?
Bu noktada MacBook ve Windows Laptop karşılaştırması yapılırken donanımlar hesaba katılmamalı. İkisi de farklı kullanıcılara hitap ediyor bu yüzden bunun tartışması bitmiyor zaten.
Eğer iş odaklı bir kullanıcı iseniz MacBook'u direkt almak daha iyi.
Hackintosh sabır ve araştırma istiyor ayrıca Apple kendi işlemcisinden devam ediyor ve edecek. Gün gelip de tüm İntel cihazlarına sizin vaktiniz doldu dediğinde benim tahminimce Hackintosh bitmiş olacak. MacBook veya taşınabilir olmasına gerek yoksa Mac mini almak çok daha mantıklı.Aynı fiyat segmentinde daha iyi donanım sunan bir laptop alıp Hackintosh yüklemek mi yoksa MacBook almak mı sizce hangisi?
Haklısınız ancak şundan bahsediyorum; Donanım derken Windows Laptop bazı konularda hiçbir zaman MacOS kadar olamaz. İkisinin de ayrı konularda donanım üstünlükleri var.Evet doğru. macOS genel itibarıyla oyun için değil ofis amaçlı ama sorum halen geçerli. Ofis amaçlı donanımlara sahip bir laptop alıp Hackintosh yüklemek mi mantıklı olur MacBook almak mı çünkü aynı fiyat segmentinde daha iyi donanım sunan laptoplar da mevcut. Yanlışsam düzeltin.
Bu Apple tartışması harbi sıktı. Yok efendim Apple alan enayidir yok efendim Apple alan zengindir. Değil işte arkadaş tercih meselesi bu, benim işimi Apple daha iyi görüyorsa ben Apple tercih ederim. Hep bu Apple ile hava atan salak kitle yüzünden oluyor bunlar. Daha cihazının özelliklerini bilmiyor fonksiyonlarından habersiz maksat hava atmak ben zenginim algısı yaratmak.Macintosh tabii ki. Hackintosh'u zevk için kullanırım ben, yoksa ciddi bir amacım yok.
Bir Mac, asla bir PC olamayabilir. Ama bir PC'de asla Mac olamayabilir. Bunun tartışmasını bile yapmayın mümkünse, saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Özellikle video paylaşım sitelerinde görüyorum. Mesela RGB'li böyle güncel bir oyuncu kasasını Mac Pro 2023 ile karşılaştırıyorlar. Dalga geçiyorlar dersem daha doğru olur. Ya arkadaş size ne be? Niye milletin ne alacağına bu kadar karışıyorsunuz? Mac alan ezik falan olmuyor, aptal falan da olmuyor. Apple alan insanlara aptal, cahil diyen bile gördüm ben şaka yapmıyorum. Bu ne be? Apple ile aralarında kan davası var sanki. Sırf pahalı diye bu yapılamaz. Artık Apple ile alakalı tartışmalara bile girmiyorum fazla, çünkü insanlardan bıktım. Hangisinde rahat ediyorsan, hangisi işini görüyorsa onu al geç çok fazla tartışmaya gerek yok.
Bu Apple tartışması harbi sıktı. Yok efendim Apple alan enayidir yok efendim Apple alan zengindir. Değil işte arkadaş tercih meselesi bu, benim işimi Apple daha iyi görüyorsa ben Apple tercih ederim. Hep bu Apple ile hava atan salak kitle yüzünden oluyor bunlar. Daha cihazının özelliklerini bilmiyor fonksiyonlarından habersiz maksat hava atmak ben zenginim algısı yaratmak.
Bu Apple tartışması harbi sıktı. Yok efendim Apple alan enayidir yok efendim Apple alan zengindir. Değil işte arkadaş tercih meselesi bu, benim işimi Apple daha iyi görüyorsa ben Apple tercih ederim. Hep bu Apple ile hava atan salak kitle yüzünden oluyor bunlar. Daha cihazının özelliklerini bilmiyor fonksiyonlarından habersiz maksat hava atmak ben zenginim algısı yaratmak.
Yok estağfurullah alakası yok. Konusu açılmışken içimi döktüm sadeceHocam beni de bu gruba katıyorsanız bu tartışmaları bende hiç sevmem yanlış anlaşılmayım yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.