macOS Big Sur Cihaz Desteği Güncellemesi Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
macOS Big Sur Cihaz Desteği Güncellemesi

macOS Big Sur cihaz desteği güncellemesi, iPhone ve iPad sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Apple, macOS Big Sur kullanıcıları için en son Cihaz Destek Güncellemesi‘ni yayınladı. Güncelleme, iPhone ve iPad ile ilgili geri yükleme veya güncelleme sorunlarını düzeltmek için sunulmuş durumda. macOS Monterey birkaç hafta uzakta ve şu anda macOS Big Sur çalıştıranların kendilerine sunulan güncellemeyi indirmeleri […]

Devamı: macOS Big Sur Cihaz Desteği Güncellemesi Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Monterey betaya geçmemek için kendimi zor tutuyorum. iOS 15 ile tam uyumlu çalışacak ama MBP 16'' yayımlanmasını bekliyor olabilirler.

Monterey betaya geçmemek için kendimi zor tutuyorum. iOS 15 ile tam uyumlu çalışacak ama MBP 16'' yayımlanmasını bekliyor olabilirler.
Hocam. Monterey, Big Sur, Catalina bunların farkları ne acaba? Big Sur kurmuştum böyle taşa anlatır gibi anlatır mısınız veya makale yazı var mıdır?😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı