AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #1 Şu linkteki dosyayı indiriyorum fakat 2 parça olarak yüklenmiş. Bu dosyaları nasıl birleştireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Temmuz 2020 #2 ZIP formatını destekleyen bir arşiv yazılımı kullanmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #3 MF dedi: ZIP formatını destekleyen bir arşiv yazılımı kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 7-Zip kullanıyorum. İkinci dosya indikten sonra tam olarak nasıl yapmam gerekiyor? Gerekirse WinRAR gibi farklı yazılım kurabilirim. Artı 0 Eksi
MF dedi: ZIP formatını destekleyen bir arşiv yazılımı kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 7-Zip kullanıyorum. İkinci dosya indikten sonra tam olarak nasıl yapmam gerekiyor? Gerekirse WinRAR gibi farklı yazılım kurabilirim.
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #4 İki dosyayı birden seçip sağ tıkla, "klasöre çıkart /*" seç. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #5 MF dedi: ZIP formatını destekleyen bir arşiv yazılımı kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... deepin-terminal dedi: İki dosyayı birden seçip sağ tıkla, "klasöre çıkart /*" seç. Genişletmek için tıkla... İşlemi başarıyla gerçekleştirdim. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
MF dedi: ZIP formatını destekleyen bir arşiv yazılımı kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... deepin-terminal dedi: İki dosyayı birden seçip sağ tıkla, "klasöre çıkart /*" seç. Genişletmek için tıkla... İşlemi başarıyla gerçekleştirdim. Çok teşekkürler.