tortorella
Hectopat
Kurulum USB'sinde EFI bölümünde Kurulum Sonrası Araçlar kısmında varmış zaten bu program. Versiyon: 5.1
İş görür sanırım. Hata vermiyor.
Kurulum USB'sinde EFI bölümünde Kurulum Sonrası Araçlar kısmında varmış zaten bu program. Versiyon: 5.1
Evet iş görür.Kurulum USB'sinde EFI bölümünde Kurulum Sonrası Araçlar kısmında varmış zaten bu program. Versiyon: 5.1
İş görür sanırım. Hata vermiyor.
Hocam çok basit sorular soruyorum bazen ama gerçekten bilmediğim için mecburen sormak zorundayım. Bunlardan hangisi benim asıl değiştirmem gereken config.plist?Evet iş görür.
EFI/Clover içinde ki config.plist. Clover Bootloader kurulumu yaptıysan, diskinin içinde ki EFI/Clover içinde ki config.plist.Hocam çok basit sorular soruyorum bazen ama gerçekten bilmediğim için mecburen sormak zorundayım. Bunlardan hangisi benim asıl değiştirmem gereken config.plist?Eki Görüntüle 283269
EFI/Clover içinde ki config.plist. Clover Bootloader kurulumu yaptıysan, diskinin içinde ki EFI/Clover içinde ki config.plist.
Hayır hocam Bootloader var. USB ile işim bitti. Kendi diskimde bulamıyorum dosyanın yerini. Aşina değilim.USB'den mi başlatıyorsun sistemi ? Eğer öyleyse USB'de ki EFI/Clover içinde ki config.
EFI'yi mount ettikten sonra EFI'nin içinde Clover klasörü yok mu ? Var. Clover klasörünün içinde Config dosyası.
Sistem artık açılmıyor. Kendi kendine restart atıp duruyor.
Sanırım bana bir kaç beden büyük geliyor bu Hackintosh...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.