macOS diğer diskleri görmüyor

kerhat

Centipat
Daha fazla  
PC'ye macOS kurdum fakat 2 disk bilgisayara takili olmasina rağmen sadece kurulu sabit diski goruyor. Diğer sabit diskimi görmüyor. Nasıl düzeltebilirim?

MacOS'te kurulum yaptığın diski görmesi normal. Diğer disklerin türü macOS için uygun olmadığı için işlem yapamazsın.
Yani diğer diskimi kullanamacak mıyım?
O diski sıfır mac kurmadan önce formatlamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer diğer diskin NTFS ise, zaten kullanamazsın. Belli ücretlerle Mac'te NTFS çalıştıran programlar var tabii ki.

Eğer diğer diskin NTFS ise, zaten kullanamazsın. Belli ücretlerle Mac'te NTFS çalıştıran programlar var tabii ki.

FAT32 biciminde formatlamistim ama eğer yanlış yaptıysam Mac uzerinden uygun bir bicimde formatlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
FAT32 biciminde formatlamistim ama eğer yanlış yaptıysam Mac uzerinden uygun bir bicimde formatlayabilir miyim
Şuna dikkat edin. Ben niye gözükmediğini bilmiyorum. Gözükse bile böyle bir problem olabilir anlamında yazdım.Fat32 kullanılabilir. Ben şahsen MacOS'ta formatlanmış ExFat tercih ediyorum. Hem Mac, hem Win10'da çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı