macOS görünümü için Linux dağıtımı önerisi

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba,

macOS görünümü yapacağım bir dağıtım önerisi istiyorum. Günlük kullanımda beni uğraştırmamalı, komutlarla en az uğraşacağım bir dağıtım lazım.

• Ryzen 3 2200G
  • 16 GB RAM
  • M.2 SSD

Teşekkürler.

Merhaba,

macOS görünümü yapacağım bir dağıtım önerisi istiyorum. Günlük kullanımda beni uğraştırmamalı, komutlarla en az uğraşacağım bir dağıtım lazım.

• Ryzen 3 2200G
  • 16 GB RAM
  • M.2 SSD

Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

• Ryzen 3 2200G
  • 16 GB RAM
  • M.2 SSD

Teşekkürler.
Heeeeepisssi olur hocam. Önemli olan DE'ler. GNOME varsayılan olarak macOS ile benzer ama her DE ile yaparsınız. Örneğin "Make KDE look like Mac" yazarsanız YouTube'a tonlarca video görürsünüz.

Heeeeepisssi olur hocam. Önemli olan DE'ler. GNOME varsayılan olarak macOS ile benzer ama her DE ile yaparsınız. Örneğin "Make KDE look like Mac" yazarsanız YouTube'a tonlarca video görürsünüz.
Cinnamon da gördüm. Mint de olur o zaman.

KDE kullanan herhangi bir dağıtım (Fedora KDE öneriyorum ben) ile çok güzel bir macOS görünümüne erişebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Heeeeepisssi olur hocam. Önemli olan De'ler. GNOME varsayılan olarak macOS ile benzer ama her de ile yaparsınız. Örneğin "make KDE look like Mac" yazarsanız YouTube'a tonlarca video görürsünüz.

Aynen hocamın dediği gibi.
Em basit örnek bir Xfce4 masaüstü ortamlı dağıtıma Xfce4-theme-switcher + macOS-theme indirip yapabilirsiniz.

Ya da macOS gereç + macOS simge teması + macOS fare + dock ile de yapabilirsiniz.

@Linuxginar hocam seviyorum Linux, unix ve açık kaynak yazılımları. O yüzden her konuda varım hocam.

😁

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı