Merhaba,
macOS görünümü yapacağım bir dağıtım önerisi istiyorum. Günlük kullanımda beni uğraştırmamalı, komutlarla en az uğraşacağım bir dağıtım lazım.
- Ryzen 3 2200G
- 16 GB RAM
- M.2 SSD
Teşekkürler.
Heeeeepisssi olur hocam. Önemli olan DE'ler. GNOME varsayılan olarak macOS ile benzer ama her DE ile yaparsınız. Örneğin "Make KDE look like Mac" yazarsanız YouTube'a tonlarca video görürsünüz.Merhaba,
macOS görünümü yapacağım bir dağıtım önerisi istiyorum. Günlük kullanımda beni uğraştırmamalı, komutlarla en az uğraşacağım bir dağıtım lazım.
- Ryzen 3 2200G
- 16 GB RAM
- M.2 SSD
Teşekkürler.
Cinnamon da gördüm. Mint de olur o zaman.Heeeeepisssi olur hocam. Önemli olan DE'ler. GNOME varsayılan olarak macOS ile benzer ama her DE ile yaparsınız. Örneğin "Make KDE look like Mac" yazarsanız YouTube'a tonlarca video görürsünüz.
Heeeeepisssi olur hocam. Önemli olan De'ler. GNOME varsayılan olarak macOS ile benzer ama her de ile yaparsınız. Örneğin "make KDE look like Mac" yazarsanız YouTube'a tonlarca video görürsünüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.