MacOS Grafik Performansını Nasıl Arttırırım?

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
kealOS 10.13.6 imajıyla kurulum yapıyorum ve gerekli Nvidia Web Driver betiği ile ekran kartı sürücümü kuruyorum. Bunlarda bir sıkıntı yok MacOS ekran kartımı tanıyor ancak performans yine de iyi değil, bunu arttırmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum. Lakin bazı animasyonlar kasıyor, örneğin pencere ekranı kaplarken giren genişleme animasyonu ciddi şekilde kasıyor gibi gözüküyor. Tam ekran animasyonundan bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.

AVM'de Macbook Air'leri test ederken özellikle bu animasyonu test ettim. Intel HD Graphics kullanan Macbook Air'lerde yağ gibi akan animasyon GTX1050'li sistemimde kasıyor. Ben de buradaki sorunun Hackintosh olduğunu düşündüm sizlere sormak istedim. Bu performansı arttırmanın bir yolu var mıdır?

Ayrıca basit oyunların da kastığını söyleyebilirim, Steam'den Game Dev Tycoon indirip oynamak istedim zaten hafif bir oyun diye ancak FPS 10 desem yeridir. Bu kadar düşük olması normal değildir diye düşünüyorum.

Sanırım imzandaki sistemi kullanıyorsun? İlk olarak sistem HDMI mı? Ayrıca grafiklerden ziyade genel bir kasma durumu söz konusu mu? Son olarak ekran kartı belleği doğru olarak görüyor mu?
Monitörü Display Port ile bağlıyorum. Grafiklerden ziyade herhangi bir kasma görmüyorum, sistem gayet akıcı çalışıyor HDD üzerine kurduğumda bile. Yalnızca animasyonlarda kasma söz konusu. Hatta bazen VLC Player ile bir film izlerken bile filmin kastığını düşünüyorum, ancak bu durum her zaman olmuyor.

Sistem özellikleri MacOS üzerinde şu şekilde görüntüleniyor:
Ekran Resmi 2020-03-16 18.02.47.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı