macOS hangi sürüm kullanılmalı?

Yavuz Yaşar

Picopat
Daha fazla  
İki sorum var birincisi.
İki bilgisayara kuracağım biri.

i7-1065G7 MX230 8 GB RAM.

İkincisi.

i7-8565U MX130 16 GB RAM.

İkinci sorum.
Ventoy USB de birden fazla ISO çalıştırmayı sağlıyor ama. DMG veya. Pkg olarak olunca çalıştırır mı bilmiyorum.
(Windows ile dualboot yapacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple olmayan hiçbir cihaza macOS kurulmasını önermiyorum. Sebebi de kernel seviyesinde çalışan bir bootlader olması ve silikon işlemci olmadığı için Ventroy'da %100 uyumluluk elde edemeyeceğin gerçeği. Ben olsam Linux tarafında yapacağın işe göre bir dağıtım seçerdim.
(Yazılımcıyım C++ ve Java geliştiriyorum bu yüzden Linux tarafında Fedora tercih ediyorum.)

@ALP_MAN hocam neden disslike attın bilmiyorum bir tane yanlış falsom yok şu yazdığımda ama teveccühün. Saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
Kurabilirsin.

Apple olmayan hiçbir cihaza macOS kurulmasını önermiyorum. Sebebi de kernel seviyesinde çalışan bir bootlader olması ve silikon işlemci olmadığı için Ventroy'da %100 uyumluluk elde edemeyeceğin gerçeği. Ben olsam Linux tarafında yapacağın işe göre bir dağıtım seçerdim.
(Yazılımcıyım C++ ve Java geliştiriyorum bu yüzden Linux tarafında Fedora tercih ediyorum.)
Zaten Linux kullanıyorum ama teşekkür ederim. Ventoy yerine başka bir USB ye yaparım belki
Kurabilirsin.
İki sisteme de uyumlu değil mi daha sonra sıkıntı olmasın. Okuldaydım da bakamadım mesaja.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Linux kullanıyorum ama teşekkür ederim. Ventoy yerine başka bir USB ye yaparım belki

İki sisteme de uyumlu değil mi daha sonra sıkıntı olmasın

Okuldaydım da bakamadım mesaja.
Evet uyumlu kurabilirsin.

Evet uyumlu kurabilirsin.
Teşekkür ederim.

Bu ayarların hepsi (Thunderbolt hariç) kurduktan sonra öyle mi kalması lazım.

Windows ile dualboot edilebiliyor değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-03-17-30-05-873_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-03-17-30-05-873_com.android.chrome-edit.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı