macOS harici disk ile kurulum yapılır mı?

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
OpenCore imajını indirdim fakat 14.7 GB boyutu var. Elimdeki 16 GB flash belleğin boyutu 14.4 GB olarak gözüküyor. USB yazdırması yapamıyorum. Elimde 1 TB harici disk var. Bunun 20 GB gibi bir kısmını ayırıp oraya OpenCore imajını yazdırsam aynı şekilde kurulum yapabilir miyim?

Hangi program ile yazdırmaya çalıştınız? Balena ise bir de Win32 Disk Imager deneyin. Onda da aynısı oluyorsa bahsettiğiniz gibi bir bölüm ayırıp ona yazdırabiliyor olmanız lazım. Fakat alternatif olarak:

Hangi program ile yazdırmaya çalıştınız? Balena ise bir de Win32 Disk Imager deneyin. Onda da aynısı oluyorsa bahsettiğiniz gibi bir bölüm ayırıp ona yazdırabiliyor olmanız lazım. Fakat alternatif olarak:

Hocam yazdırmaya çalıştım diye bir şey demedim ki ben. Elimde 16 GB USB bellek var fakat boyutu 14.4 GB olduğu için indirdiğim OpenCore imajını(14.7GB) USB belleğin içine yazdıramıyorum. Bendeki USB belleğin boyutu ile imaj boyutu uymuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win32 ile sorun olmaması gerek.
Bu imaj ile deneyin. Bunun farklı yüklerken internet gerekiyor sadece.

Bu sisteme macOS kurmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Bu attığın imajı yazdırıp BIOS ayarlarını nasıl yapmalıyım?
  • Ryzen 5 2600
  • B450M-K
  • ASUS ROG Strix RX570
  • Corsair 3000MHz 16GB RAM

Bu imaj ile deniyorum şu anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı