VMware Workstation, Parallels veya VirtualBox gibi sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanabileceğiniz, güncel 10.13.3 sürüm macOS High Sierra ISO dosyası.
Merhaba forumda yeniyim konu hakkında da pek fikrim yok. Ben de kurulum yapmak istiyorum ve öğrenmek istediğim şey ise sürümlerin sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanılan ve normal kurulum yapmak için kullanılan diye ikiye ayrılıp ayrılmadığı
Teşekkürler.
Merhaba forumda yeniyim konu hakkında da pek fikrim yok. Ben de kurulum yapmak istiyorum ve öğrenmek istediğim şey ise sürümlerin sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanılan ve normal kurulum yapmak için kullanılan diye ikiye ayrılıp ayrılmadığı teşekkürler
VMware Workstation, Parallels veya VirtualBox gibi sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanabileceğiniz, güncel 10.13.3 sürüm macOS High Sierra ISO dosyası.
Hangi akla hizmetse Vmware Tools'u güncelledim. 1920x1080 çözünürlük ayarını seçiyorum, tekrar kendini 960x540 yapıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözdüm beyler, aynı sıkıntıyı yaşayan olursa diye yazıyorum, Vmware Tool'u kaldırıp rehberden eski darwin dosyasını indirdim. Daha sorma Vmware'de iso dosyasını çalıştırıp yeniden eski sürüme geçtim, çözünürlük sıkıntısı ortadan kalktı, güncellemem bidaha.