Sistem kurulumu için imaj var zaten.Bu ISO dosyasını USB flash'a yazıp laptopa yükleyebilir miyiz ?
Merhaba forumda yeniyim konu hakkında da pek fikrim yok. Ben de kurulum yapmak istiyorum ve öğrenmek istediğim şey ise sürümlerin sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanılan ve normal kurulum yapmak için kullanılan diye ikiye ayrılıp ayrılmadığıVMware Workstation, Parallels veya VirtualBox gibi sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanabileceğiniz, güncel 10.13.3 sürüm macOS High Sierra ISO dosyası.
Hayır imajlar farklı, forumda her iki imajıda bulabilirsiniz.Merhaba forumda yeniyim konu hakkında da pek fikrim yok. Ben de kurulum yapmak istiyorum ve öğrenmek istediğim şey ise sürümlerin sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanılan ve normal kurulum yapmak için kullanılan diye ikiye ayrılıp ayrılmadığıteşekkürler
VMware Workstation, Parallels veya VirtualBox gibi sanal bilgisayarlar içine kurmak için kullanabileceğiniz, güncel 10.13.3 sürüm macOS High Sierra ISO dosyası.
Google Drive:
Kod:https://drive.google.com/file/d/1U1JcdTLTSCWN0zIHh64EbS_35dhjVw2R/view
Merhabalar.. Dosyayı indirdim ama winrar'dan çıkaramıyorum nedendir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.