macOS için ofis programları önerisi

Yer
Çorum
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows'taki gibi Microsoft Office mi yoksa başka bir şey mi önerirsiniz?
İhtiyacım olanlar PowerPoint, Adobe Acrobat, Word tarzında uygulamalar.
Mac için özel olanlar falan vardı sanırım, öğrenciler (üniversite öğrencileri) Mac için özel uygulamalar kullanıyorlardı diye duymuştum.
Ne kullanmalıyım?
Ayrıca eğitim için Mac sistemleri niye beğeniyor insanlar, ne kullanıyorlar, hangi yazılımları kullanıyorlarsa ben de kullanmak isterim.
Not:Sürüm Catalina 10.15

Son düzenleme:
Ekran Resmi 2021-04-03 ÖS 6.54.40.png

LibreOffice (özgür), OpenOffice (özgür) ve WPS Office (sahipli) olabilir. Ayrıca Microsoft Office (sahipli) App Store üzerinden indirilebiliyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Hocam niye inanılmaz attınız anlamadım.
İndirilme yerine rağmen böyle bir uyarı çıkmasına şaşırdım. Ayrıca .dmg dosyasıyla değil App Store'dan kurmanızı tavsiye ederim.

İndirilme yerine rağmen böyle bir uyarı çıkmasına şaşırdım. Ayrıca .dmg dosyasıyla değil App Store'dan kurmanızı tavsiye ederim.
hocam kimlik kurmaya çalışınca hata alıyorum mac değil bu
ısosuı ile wmwareye kurulum yaptım.
hocam sistem tercihlerinden onay versem sıkıntı olur mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı