macOS Inject Intel ve Inject EDID Sorunu

Rabil Aliyev

Hectopat
Daha fazla  
Buradakı rehberden bakarak Windows 10 yanına El Capitan kurdum. İyi bir şekilde kurulumu tamamladım. Sistem güzel çalışıyor. Fakat bir kaç sorun var:

Sistemi başlatarken İnject İnteli kapamam ve İnject EDİD açmam gerekiyor yoksa açılmıyor.

Sistem özellikleri
  • CPU: İntel Core i7 2.4Ghz
  • Ram: 8GB
  • Ekran Kartı:
  • 1. İntel HD 4000
  • 2. nVidia GeForce GT 630M 2GB
  • 2TB Hard disk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya için teşekkür ederim . Ama bunu kullanamıyorum. Sistemi USB den boot ettiğim için bu config dosyasını da USB ye kurmam gerek. Kurdum bir kaç kez. Sistemi boot edemedim. Raw dosyasını USB ye yeniden kurmak zorunda kalmıştım. Bir tavsiyeniz var mı ?

Dosya için teşekkür ederim . Ama bunu kullanamıyorum. Sistemi USB den boot ettiğim için bu config dosyasını da USB ye kurmam gerek. Kurdum bir kaç kez. Sistemi boot edemedim. Raw dosyasını USB ye yeniden kurmak zorunda kalmıştım. Bir tavsiyeniz var mı ?
Sadece config dosyasını değiştirmekle pek bir sorun olmaz. Şuan ki dahili confiğinin yedeğini al ve tekrar dene özellikle -v komutu ile başlat, sorunun olduğu yerde görseli bize tekrar gönder. Eğer ki bir sorun olursa configden kaynaklı eski config ile değiştirebilirsin tekrardan.

Config dosyasını değiştirdim. Fakat söylediğim gibi sistem açılmadı. Ben de yedeklediğim config dosyasını yeniden yükledim.
Önce böyle -
18387325_1047585262042758_301639759_n.jpg

Sonra da böyle -
18387157_1047585242042760_113029492_n.jpg

Sonrasında böyle kalıyor. Güç düğmesi ile kapatıp Windows'a geçmek zorunda kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum olacaktı, artık USB olmadan boot etmek istemiyorum. Görünen şu ki, benim sistemde olmuyor. Ama İntel HD 4000 GPU kullanıyorum ve bu gpu-ya ait gp-id-yi (1660004) her laptopu açtığımda boot optionsa girmek zorundayım. CLOVER Configurator ile USB içerisindeki config.plist dosyasına önceden yazdığımda sistem boot etmiyor. Bir tavsiyeniz var mı otomatik başlatma için ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı