macOS işletim sisteminde GoodbyeDPI nasıl kullanılır?

Dostum yükledikten sonra uygulama gibi gözükecek ama o aslında ZIP sağ tıkla arşivi gör de o content dosyasını masaüstüne sürükle sonra macOS klasöründen açmayı dene uyarı verecek ayarlara girip gizlilik ve güvenlikte en aşağı inip yine de aç de sonra tekrar uygulamayı aç.

Merak ettiğim şey ben bunu daha sonra istediğim zaman kapatabiliyor muyum veya kapatmazsam bir şey olur mu?

DC’de sorun yaşıyor musunuz?
Kusura bakmayın bildirim karmaşasından bazen atlıyorum bazı yerleri Discord üzerinde sorun yaşamadım ancak uygulama üzerinde denemedim safari üzerinden rahat rahat takılabiliyorum Windows bilgisayarımda goodbyedpi var Discord uygulaması üzerinde de gayet rahat takılabiliyorum.
Merak ettiğim şey ben bunu daha sonra istediğim zaman kapatabiliyor muyum veya kapatmazsam bir şey olur mu?
Evet benim kullandığım Windows goodbyedpi ve Mac için green-tunnel istediğin zaman açıp kapatabileceğin şeyler ve sorun yaşayabileceğin pek bir durum yok spesifik bir sorun varsa sorabilirsin.

MacOS İçin https://github.com/Bes-js/MacDPI Kullanabilirsiniz, Discord, Roblox vb. Çalışıyor.
Uygulamayı yazan sizsiniz sanırım. Uygulama güzel. DNS seçenekleri güzel düşünülmüş. Ama SpoofDPI tabanlı çalışıyor yani HTTP proxy. Discord açılsa da Roblox açılmıyor. Tarayıcıdan roblox.com açılıyor ama uygulama açılmıyor. Discord için yeterli Turk Telekom ile denedim şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı