Hocam apfs degil hfs idi o olmazmı çünkü apfs formatlayabilecegim bir yer yokBaşka önerebileceğim bir şey yok, disk APFS ve GPT ise seçilmesi lazım. BIOS ayarlarında SATA Mode AHCI ise ve hala bu sorunu yaşıyorsanız bu kexti işlemeyi deneyebilirsiniz.
![]()
Dostum ben neler yazdım sana dedim ya biçimlendiremiyorum mediakit yetersiz alan hatası veriyor diyeHocam High Sierra kurulumunu ilk açtığınızda Disk İzlencesi çıkar karşınıza, ona girip sol üstten bütün aygıtları göstere basıp macOS için ayırdığınız bölüme tıklayın ve üstten sile basın. Sonrasında APFS seçip biçimlendirmeyi deneyin.
Dostum ben neler yazdım sana dedim ya biçimlendiremiyorum mediakit yetersiz alan hatası veriyor diye.
Ben o hatayı diski seçerken alıyorsunuz sandım, o zaman bu makaleye bakabilirsiniz.Dostum ben neler yazdım sana dedim ya biçimlendiremiyorum mediakit yetersiz alan hatası veriyor diye
zaten öyle hocam ben apfs yi sordumHocam Windows içinden paragonla Apple HFS yapın disk bölümünü yapabiliyorsanız![]()
Tamamdır hocam çok teşekkürler o attığınız high sierra sürümünü indirip tekrar deniyorum şimdiBen o hatayı diski seçerken alıyorsunuz sandım, o zaman bu makaleye bakabilirsiniz.
Çözüm: Mediakit aygıtta yeterli alan olmadığını bildiriyor
macOS, NTFS dosya sistemine sahip diskleri okuyabilir ancak bunlara veri yazamaz. Bu sebepten ötürü aygıtı HFS+ veya APFS olarak biçimlendirmek gerekir. Bu yapmak için disk izlencesi kullanılabilir. Disk izlencesinde aygıtı silmeye çalıştığınızda şu şekilde bir hata verebilir; Mediakit aygıtta...www.technopat.net
Hocam o makalede terminalin nasıl açılacağı gösterilmiyor o makale bence macOS u kurulu olup da hata olanlar için ben nası açıcam terminali ben daha kurmadımkiBen o hatayı diski seçerken alıyorsunuz sandım, o zaman bu makaleye bakabilirsiniz.
Çözüm: Mediakit aygıtta yeterli alan olmadığını bildiriyor
macOS, NTFS dosya sistemine sahip diskleri okuyabilir ancak bunlara veri yazamaz. Bu sebepten ötürü aygıtı HFS+ veya APFS olarak biçimlendirmek gerekir. Bu yapmak için disk izlencesi kullanılabilir. Disk izlencesinde aygıtı silmeye çalıştığınızda şu şekilde bir hata verebilir; Mediakit aygıtta...www.technopat.net
hocam macos u kurdum da güncellemeyi indiremiyorum indiriyor yeniden başlatıyor tekrar indirtiyor aynı güncellemeyi nasıl çözebilirimHocam üstte izlenceler butonu vardır, ona basınca Terminal gözükmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.