Rza Rzayev Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Merhaba. Laptopuma macOS kurmak istiyorum ama disk izlencesinde dahili diskler görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022
Çözüm Kleyn 17 Eylül 2022 EFI güncellendi, kextler güncellendi. Bu EFI ile deneyiniz. Acer nitro 5 EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Geri dönüş yapmayı unutmayın.
EFI güncellendi, kextler güncellendi. Bu EFI ile deneyiniz. Acer nitro 5 EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Geri dönüş yapmayı unutmayın.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 17 Eylül 2022 #2 Geriye dönüp diskleri biçimlendirip silip diskleri yeniden oluşturun. Artı 0 Eksi
KS KS Rza Rzayev Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Lewa dedi: Geriye dönüp diskleri biçimlendirip silip diskleri yeniden oluşturun. Genişletmek için tıkla... Laptopda 3 disk var 2 ms ssd 1 hdd 1tane m2 ssd zaten boş biçimlendirilmiş Artı 0 Eksi
Lewa dedi: Geriye dönüp diskleri biçimlendirip silip diskleri yeniden oluşturun. Genişletmek için tıkla... Laptopda 3 disk var 2 ms ssd 1 hdd 1tane m2 ssd zaten boş biçimlendirilmiş
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 17 Eylül 2022 #4 Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Rza Rzayev dedi: Laptopda 3 disk var 2 ms ssd 1 hdd 1tane m2 ssd zaten boş biçimlendirilmiş Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Rza Rzayev dedi: Laptopda 3 disk var 2 ms ssd 1 hdd 1tane m2 ssd zaten boş biçimlendirilmiş Genişletmek için tıkla...
KS KS Rza Rzayev Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #5 Lewa dedi: Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi deniyorum Lewa dedi: Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Sil ekleyi kurulum MacOs ekranındamı yapmalıyım? Son düzenleme: 17 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Lewa dedi: Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi deniyorum Lewa dedi: Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Sil ekleyi kurulum MacOs ekranındamı yapmalıyım?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #6 Disk İzlencesi'nin resmini atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Rza Rzayev Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #7 Kleyn dedi: Disk İzlencesi'nin resmini atar mısınız Genişletmek için tıkla... Böyle geliyor, tüm aygıtları göster yaptım. Dosya Ekleri image.jpg 148,8 KB · Görüntüleme: 102 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Disk İzlencesi'nin resmini atar mısınız Genişletmek için tıkla... Böyle geliyor, tüm aygıtları göster yaptım.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #8 Rza Rzayev dedi: Böyle geliyor tüm aygıtları göster yaptım Genişletmek için tıkla... Diskiniz gözükmemektedir. EFI'nizi paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Rza Rzayev dedi: Böyle geliyor tüm aygıtları göster yaptım Genişletmek için tıkla... Diskiniz gözükmemektedir. EFI'nizi paylaşır mısınız?
KS KS Rza Rzayev Picopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #9 EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sosyal de moderatör arkadaş yardımcı oldu,bulmamda. Lewa dedi: Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Sil ekleyi nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sosyal de moderatör arkadaş yardımcı oldu,bulmamda. Lewa dedi: Bende de gözükmüyordu sil ekle yaptım gözükmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Sil ekleyi nasıl yapacağım?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #10 Rza Rzayev dedi: EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sosyalda moderatör arkafaş yardımcı oldu bulmamda. Sil ekleyi nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... O mesajı umursamayın sizin hatanız çok farklı denilenden. Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Rza Rzayev dedi: EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sosyalda moderatör arkafaş yardımcı oldu bulmamda. Sil ekleyi nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... O mesajı umursamayın sizin hatanız çok farklı denilenden. Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz?