macOS kurulum için sistem gereksinimleri

• Konuyu başlatan Silinen üye 303500
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 4.741
Hiçbir aşırtma yapmayacağım.
O zaman K serisi bir işlemci yerine aynı işlemcinin Locked versiyonunu da alabilirsiniz (veya ileriye yatırım derseniz ki bence alabiliyorken iyisini alın), iyi bir hava soğutma da iş görecektir hız aşırtma yapılmayacak ise (alabiliyorsanız sıvı soğutma alın bence, şimdi olmasa da ileride OC potansiyeli işinize yarayacaktır hatta basit bir örnek ile:
Bir ekran kartı aldınız fakat işlemciden dolayı bir darboğaz var, OC ile bu darboğazı azaltabilir veya yok edebilirsiniz).

10. nesile geçerken değiştireyim o halde. Teşekkürler @tristessehivernale @SaviorAngel™ @Silinen üye. @tristessehivernale eski bir mesajıma kızgın atmışsınız, kızgın atan sadece sizsiniz. 190 mesaj ve 270 beğenim var fakat siz kızgın atmışsınız. Kaldırırsanız tertemiz bir profilim olacak.
Düzeltmek isterseniz ilgili mesaj;
Sisteminizi link olarak paylaştığınız için görmemiştim. Dual Boot'u sıkıntısız yapabilirsiniz gibi görünüyor. Windows 7'yi 1TB'lik diske taşıyıp High Sierra'yı SSD'ye kurabilirsiniz. @tristessehivernale kardeşim ben size işinizi iyi yapamıyorsunuz demiyorum, siz ve @claus herkesin yardımına koşuyor, Allah razı olsun. Ben sadece sistemi bilmediğim için sıkıntılar yaşayabileceğini belirtmek istemiştim. macOS önermeyenlere kızgın atmanız doğru bir davranış değil, insanların kalpleri kırılabilir. Biz sadece Linux'u kolaylığından ve uyumluluğundan dolayı tercih ettiğimiz için Linux öneriyoruz, sizi kötülemiyoruz.

1584705019216.png

Buna kızgın atmamak elimde değil. Değiştirip kaçamazsınız :D

@Hasan Huseyin Ordulu ben anlıyorum ancak bu konuya sadece ben değil birçok kişi katılıyor.

Konu sahibi de bilmiyor olabilir.
Mesela anlamayan birisi sistem kurduktan sonra HDMI olmuyor deyip öylece ortada da kalabilir.

Sadece ben değil genel düşünün lütfen.

@Hasan Huseyin Ordulu ben anlıyorum ancak bu konuya sadece ben değil birçok kişi katılıyor.

Konu sahibi de bilmiyor olabilir.
Mesela anlamayan birisi sistem kurduktan sonra HDMI olmuyor deyip öylece ortada da kalabilir.

Sadece ben değil genel düşünün lütfen.

Dual Boot sistemde kolaylık ile yapılabilir olmadı ben kendilerine yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı