macOS kurulumu disk biçimlendirme -5344 hatası

Daha fazla  
Mac kurulumunda disk izlencesinde diski biçimlendiremiyorum. Şöyle bir hata veriyor. Paragon Partition mananger 17 ile de denedim işe yaramadı. Hala şöyle hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• 20201016_005532.jpg
    20201016_005532.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 74
Paragon software 14 ile deneyeyim bir de. Sonucu yazarım.

Başka bir siteden alıntı.

"Dual boot kullanmak isteyen kullanıcılarımız bilmelidirler ki Catalina ve sonrasında artık önce macOS (orijinal mac gibi düşünün dahili gelen işletim sistemi) sonra Windows kurulması gerekmektedir. UEFI biosa sahip kullanıcılarımız eğer tek disk üzerinde kurulum yapacaklar ise diski tamamen GPT APFS formatında biçimlendirip macOS kurduktan sonra Bootcamp yardımı ile Windows için bölüntü oluşturduktan sonra Windows kurabilirler, iki işletim sistemi ayrı disklerde olacaksa işletim sistemi sırası önemli değildir."

Başka bir siteden alıntı.

"Dual boot kullanmak isteyen kullanıcılarımız bilmelidirler ki Catalina ve sonrasında artık önce macOS (orijinal mac gibi düşünün dahili gelen işletim sistemi) sonra Windows kurulması gerekmektedir. UEFI biosa sahip kullanıcılarımız eğer tek disk üzerinde kurulum yapacaklar ise diski tamamen GPT APFS formatında biçimlendirip macOS kurduktan sonra Bootcamp yardımı ile Windows için bölüntü oluşturduktan sonra Windows kurabilirler, iki işletim sistemi ayrı disklerde olacaksa işletim sistemi sırası önemli değildir."
Bir tek SSD'im var. Onda da Windows kurulu. Tek diski biçimlendirmem gerekiyor demek. Zaten Paragon Mananger 14 ile de olmadı. Peki sanal makineye kurabilir miyim? İşlemcinin sanallaştırma desteği falan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tek SSD'im var. Onda da Windows kurulu. Tek diski biçimlendirmem gerekiyor demek. Zaten Paragon Manager 14 ile de olmadı. Peki sanal makineye kurabilir miyim? İşlemcinin sanallaştırma desteği falan var.

Kurabilirsin tabii. Ama "kurmasaydım daha iyiydi" dedirtecek performansı var. Hiç kurma derim. Ha küçük bir işin olur halletmek için iş görür. Başka bir şey için önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı