Daha fazla
İçinde Windows 10 var. Bölüm ayırıp ona yüklemek istiyorum. Dual boot olacak yani.Soldaki "Samsung SSD" olanı APFS olarak sil.
İçinde Windows 10 var. Bölüm ayırıp ona yüklemek istiyorum. Dual boot olacak yani.
Catalina 10.15.5. Bir de diske Mojave ismini vermişim. Kurmak istediğim sürüm Catalina.Hangi sürümü kurmaya çalışıyorsun?
Catalina 10.15.5. Bir de diske Mojave ismini vermişim. Kurmak istediğim sürüm Catalina.Hangisi en son sürüm hiç aklımda durmuyor.
![]()
Paragon Manager 14 ile deneyeyim bir de. Sonucu yazarım.Catalina'da bir sorun vardı. Önce macOS sonra Windows kurulması gerekiyor.
Paragon software 14 ile deneyeyim bir de. Sonucu yazarım.
Bir tek SSD'im var. Onda da Windows kurulu. Tek diski biçimlendirmem gerekiyor demek. Zaten Paragon Mananger 14 ile de olmadı. Peki sanal makineye kurabilir miyim? İşlemcinin sanallaştırma desteği falan var.Başka bir siteden alıntı.
"Dual boot kullanmak isteyen kullanıcılarımız bilmelidirler ki Catalina ve sonrasında artık önce macOS (orijinal mac gibi düşünün dahili gelen işletim sistemi) sonra Windows kurulması gerekmektedir. UEFI biosa sahip kullanıcılarımız eğer tek disk üzerinde kurulum yapacaklar ise diski tamamen GPT APFS formatında biçimlendirip macOS kurduktan sonra Bootcamp yardımı ile Windows için bölüntü oluşturduktan sonra Windows kurabilirler, iki işletim sistemi ayrı disklerde olacaksa işletim sistemi sırası önemli değildir."
Bir tek SSD'im var. Onda da Windows kurulu. Tek diski biçimlendirmem gerekiyor demek. Zaten Paragon Manager 14 ile de olmadı. Peki sanal makineye kurabilir miyim? İşlemcinin sanallaştırma desteği falan var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.