Çözüldü macOS Mavericks nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Elimde eski bir bilgisayar var. macOS Mavericks kurmak istiyorum. İmajın linkini hiçbir yerde bulamadım, paylaşabilecek varsa teşekkür ederim.

Çözüm
Çok uğraş gerektiriyor sadece bir tane RAW dosyası lazım.

10.9.5 OS X Mavericks 13F34:
Konu kilitlenebilir.
Elimde eski bir bilgisayar var. macOS Mavericks kurmak istiyorum. İmajın linkini hiçbir yerde bulamadım, paylaşabilecek varsa teşekkür ederim.
Bayağı gün gibi ortada- tek arama sistemin google olmasın yeterki, Checksum/Hash kontrolünü sana bırakıyorum.

.tbz2 dosyasını nasıl Win32DiskImager ile yazdırabileceğim?
Herhangi bir linux distrosuyla, baştan demiyorsan ben Linux'ta değilim, o zaman e7zip ile yapilabiliyordu 4 yıl öncesine kadar, orayı kurcalayabilirsin.

PeaZip ile açıp sonra FreeISOmaker ile de olabilir, gerçi boot sector kısmını çözmek gerek onun için.

Ek olarak foruma bakmaya zahmet edince şöyle bir durum var ama karşı taraftaki dosya imajları duruyor mu bilemiyorum. Son olarak azıcık daha kurcalarsak burası geliyor dmg'li zip'li. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Çok uğraş gerektiriyor sadece bir tane RAW dosyası lazım.

10.9.5 OS X Mavericks 13F34:
Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…