Çok uğraş gerektiriyor sadece bir tane RAW dosyası lazım.Herhangi bir linux distrosuyla, baştan demiyorsan ben Linux'ta değilim, o zaman e7zip ile yapilabiliyordu 4 yıl öncesine kadar, orayı kurcalayabilirsin.
PeaZip ile açıp sonra FreeISOmaker ile de olabilir, gerçi boot sector kısmını çözmek gerek onun için.
Ek olarak foruma bakmaya zahmet edince şöyle bir durum var ama karşı taraftaki dosya imajları duruyor mu bilemiyorum. Son olarak azıcık daha kurcalarsak burası geliyor dmg'li zip'li. Kolay gelsin.
disk.yandex.com.tr
Bayağı gün gibi ortada- tek arama sistemin google olmasın yeterki, Checksum/Hash kontrolünü sana bırakıyorum.Elimde eski bir bilgisayar var. macOS Mavericks kurmak istiyorum. İmajın linkini hiçbir yerde bulamadım, paylaşabilecek varsa teşekkür ederim.
Herhangi bir linux distrosuyla, baştan demiyorsan ben Linux'ta değilim, o zaman e7zip ile yapilabiliyordu 4 yıl öncesine kadar, orayı kurcalayabilirsin..tbz2 dosyasını nasıl Win32DiskImager ile yazdırabileceğim?
Çok uğraş gerektiriyor sadece bir tane RAW dosyası lazım.Herhangi bir linux distrosuyla, baştan demiyorsan ben Linux'ta değilim, o zaman e7zip ile yapilabiliyordu 4 yıl öncesine kadar, orayı kurcalayabilirsin.
PeaZip ile açıp sonra FreeISOmaker ile de olabilir, gerçi boot sector kısmını çözmek gerek onun için.
Ek olarak foruma bakmaya zahmet edince şöyle bir durum var ama karşı taraftaki dosya imajları duruyor mu bilemiyorum. Son olarak azıcık daha kurcalarsak burası geliyor dmg'li zip'li. Kolay gelsin.
disk.yandex.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.