macOS Mojave 10.14 IOConsoleUsers Sorunu

kubde

Kilopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda Hackintosh kurulumu yapıyorum ve IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3 hatasını ekran kartımdan dolayı alıyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sistem bilgilerim şu şekilde;

• Intel Core i7 3770
  • ASRock H61M-PS
  • HD 7850 2GB
  • Intel HD Graphics 4000
  • Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E (NDIS 6.30)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümsüz bir şey olmaz :) Biraz sora bir dosya paylaşacağım senin için onunla denersin birde ;)
Şöyle bir durum olabilir. Sistemin biraz eski olduğu için problem yaşanıyor muhtemelen.
High Sierra deneyebilir misin ?
macOS High Sierra 10.13.6 İmajı
@kubde Clover/ EFI/ drivers UEFI klasörünün resmini atar mısın
Buyrun.
Adsız.png

@kubde Clover cpu bölümünde Asus Intel CPU kaldırıp dener misin?
Bu Config ise normalde kullandığım Config. sanırım HD 7850 2 GB 256 bit için bir ayar eklemem gerekiyor?
config.plist
@kubde bu ekranda ne kadar bekliyorsunuz? 5 dakika bekleyin dediğim ekran bu değil, ama sorun bundan kaynaklıda değil iMac modelini 13,2 olarak dener misin 3-5 dk beklemeyi unutmayın bu ekranda.
Bu ekran gelince bir müddet sonra PC kapanmıyor ama ekran kararıyor ve öyle kalıyor, 5 dakikadan daha fazla bekledim.

@kubde Graphics Injector kısmından resim atar mısın? Anladım kullandığınız config dosyası yeterli şu an yanımda macOS cihaz olmadığı için dosyaları yapamıyorum veya uğraştırıcı oluyor.
Deneyip hemen resim atıyorum teşekkür ederim ilginiz için.
@kubde Graphics Injector kısmından resim atar mısın? Anladım kullandığınız config dosyası yeterli şu an yanımda macOS cihaz olmadığı için dosyaları yapamıyorum veya uğraştırıcı oluyor.
Buyrun.
20180930_155747-min.jpg

@kubde Ekran kartınızın tam modeli nedir? Anakartta HDMI veya DVI çıkışı var mı? FakeID kısmını 0x68191002 şeklinde dener misin?
HDMI çıkışı yok ama DVI konnektörü ile manitöre bağlanıyorum.
Ekran kartım Powercolor HD 7850 2 Gb 256 bit.
Bütün değerlerini gösteren fotoğrafı ekliyorum.
0x68191002 ile de deneyip size dönüş yapacağım.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı