Masaüstü bilgisayarımda Hackintosh kurulumu yapıyorum ve IOConsoleUsers: gIOScreenLockState3 hatasını ekran kartımdan dolayı alıyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sistem bilgilerim şu şekilde;
Çözümsüz bir şey olmaz Biraz sora bir dosya paylaşacağım senin için onunla denersin birde
Şöyle bir durum olabilir. Sistemin biraz eski olduğu için problem yaşanıyor muhtemelen.
High Sierra deneyebilir misin ? macOS High Sierra 10.13.6 İmajı
@kubde Bu ekranda ne kadar bekliyorsunuz? 5 dakika bekleyin dediğim ekran bu değil, ama sorun bundan kaynaklıda değil. iMac modelini 13,2 olarak dener misin ? 3-5 dk beklemeyi unutmayın bu ekranda.
@kubde bu ekranda ne kadar bekliyorsunuz? 5 dakika bekleyin dediğim ekran bu değil, ama sorun bundan kaynaklıda değil iMac modelini 13,2 olarak dener misin 3-5 dk beklemeyi unutmayın bu ekranda.
@kubde Graphics Injector kısmından resim atar mısın? Anladım kullandığınız config dosyası yeterli şu an yanımda macOS cihaz olmadığı için dosyaları yapamıyorum veya uğraştırıcı oluyor.
@kubde Graphics Injector kısmından resim atar mısın? Anladım kullandığınız config dosyası yeterli şu an yanımda macOS cihaz olmadığı için dosyaları yapamıyorum veya uğraştırıcı oluyor.
HDMI çıkışı yok ama DVI konnektörü ile manitöre bağlanıyorum.
Ekran kartım Powercolor HD 7850 2 Gb 256 bit.
Bütün değerlerini gösteren fotoğrafı ekliyorum.
0x68191002 ile de deneyip size dönüş yapacağım.