macOS Mojave Broadcom HP NC107i sorunu

crayzchemist

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
İnsan
Merhaba arkadaşlar,

HP ML150 G6 server üzerine Mojave yüklemesi yaptım ancak onboard ethernet kartım dışında her şey düzgün çalışıyor, Broadcom HP NC107i Ethernet için hangi kext dosyalarını kullanabilirim? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam ilk iş deneyeceğim, eğer sorunu çözemez isem yeniden Windows kurup ağ kartının tam modelini öğrenip yeni kurulum yapacağım. Burdan sizinle paylaşacağım, cevap için teşekkürler.

Dediğiniz şekilde denedim ancak tanımadı ürünün HPE sitesinde uygun sürücü içerisinde uyumlu modelleri olarak

• HP NC107i PCIe Quad Port Gigabit Server Adapter
  • HP Ethernet 1Gb 2-port 330i Adapter (182D)
  • HP Ethernet 1Gb 2-port 330i Adapter (22BD)
  • HP Ethernet 1Gb 2-port 332i Adapter
  • HP Ethernet 1Gb 2-port 332T Adapter
bunlardan bir tanesi olarak görünüyor. Windows altında ise NC107i olarak görüyor ağ bağdaştırıcısını. HPE sitesinde Linux sürücüleri de mevcut bunlardan bir devşirme yapılabilir mi? :)

Windowsa mecburi dönüş yaptım, ilk kurulumda Windows "Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet" olarak görüyor, Driver Pack ile taratınca
olarak sürücüyü bulup yüklüyor. Sierra kursam tanırmı acaba? En iyisi VMWare ile bir test yapmak sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sierra'nın pek bir fayda sağlayacağını sanmam. Mesele sürücü/driver.

İnternette araştırırken ML150 G6 sisteme Sierra kuran birini görmüştüm ondan dolayı. Zaten şu anda Windowsa geri döndüm Wmare 12 Pro üzerinde çalıştırıyorum sistemi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı