Çözüldü macOS Mojave elma logosunda takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
.
1611759462143.png

Onlarca Config, onlarca EFI, onlarca imaj denememe rağmen böyle takılı kalıyor. İmaj bu: [OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı Sebebi nedir?

• i5 4200U,
  • 8 GB DDR3 RAM,
  • 240GB HP S600 SSD,
  • HD4400 & GT740M.
@claus @tristessehivernale @Yiğit Gençer @Recep Baltaş

@HackintoshMaster hocam, Kemal Alkın'ın imajı hata veriyor.
Forumuzdaki High Sierra imajını deniyorsun değil mi? Kemal'in Clover imajı ile tekrar dene ve aynı hatayı alırsan "date 111213142016" komutunu terminal'e girmeyi unutma.

Forumdakini deniyorum evet.

İnternette o kodu gördüm ama terminale yazı yazılmıyor yani ben 1 kere tıklayınca 2-3-4 kere tıklıyor. Yani; "dddaaattteee 11111112211331144" gibi oluyor ve silinmiyor, silme tuşuna 1 kere tıklayınca 2-3 kere tıklamış gibi algılıyor.
Şu an KemalAlkın imajı da elmada takılıyor ve açılmıyor.
@Yiğit Gençer

Clover ile denerken sana diğer konunda rehber önermiştim. Onu uyguladın mı?
Evet. Beyaz ekranda siyah elma logosu geldi ve takıldı orada. Ara sıra elmayı geçsem de bu sefer kurulum ekranı gelmeden gri ekran ve imleç geldi. Yani işe yaramadı o da.

EFI dosyanı komple gönderir misin?
Hocam, sorunu tamamen çözdüm. @tristessehivernale hocam sağ olsun, bana hazır EFI attı. Onunla kurulum yapınca hiçbir hata almadan sıfır kasma ile kurdum macOS'u. Şu anlık sıkıntlar; Batarya göstergesi, WiFi, Mikrofon, Bluetooth. İnternete Ethernet ile giriliyor ancak WiFi ile giremiyorum. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı