macOS Mojave kurulumunda APFS module start 1334 hatası

Şu şekilde dene,
Clover ekranındna Graphics Injecter bölümünden Inject Intel ve Inject EDID işaretli olsun.
Sadece IG platform ID 0x3e920000 olarak dene, olmazsa IG platform ID ve ek olarak Fake ID 0x3e928086 olarak dene.
Deniyorum.
2 seçenek işaretli ve 2 id girdiğimde reset atıyor, birinden birini girdiğimde takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılıyor derken gene aynı hatayı mı alıyorsun ? Birde edıd işaretsiz dener misin ?
cpus=1 komutu ekleyerek ile dene ilave olarak.
2 ID yazınca yazılar gelirken reset atıyor, EDID seçmeden de denedim tek tek ID girip te denedim olmuyor, ama ikisini birden yazınca reset atıyor cpus:1 ekliylende aynı şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece şöyle dene;
Fake ID 0x3e928086 olarak ve bootargs kısmından aşağıdaki komutu sii. Tabii bunları yaparken Inject Intel işaretli EDID işaretli/işaretsiz olarak dene.
disablegfxfirmware
Olmaz ise;
FakeID 0x59128086
ig-platform-id 0x59120000
İlk olarak olarak ikisini bir dene. Olmazsa tek tek dene. Bunları yaparken Inject Intel işaretli EDID işaretli/işaretsiz olarak dene.
Son olarak elinde güncel bir Nvidia kart var mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı